На Московській книжковій виставці буде представлено експозицію «Книги України»

28 Серпня 2013
16363
28 Серпня 2013
15:39

На Московській книжковій виставці буде представлено експозицію «Книги України»

16363
На Московській книжковій виставці буде представлено експозицію «Книги України»

Українські видавці презентуватимуть свої нові видання на XХVІ Московській міжнародній книжковій виставці-ярмарку, яка відбудеться 4-9 вересня. Про це повідомляє пресс-служба Держкомтелерадіо.

 

Видавці візьмуть участь в презентації національної експозиції «Книги України»,  проведення інших виставково-презентаційних заходів забезпечить Держкомтелерадіо.

 

До складу української делегації крім директора департаменту видавничої справи і преси Держкомтелерадіо Олексія Кононенко увійшли керівники видавництв «Фоліо», «Балтія-Друк», «Картографія», «Купол», ДП «Самміт-книга», ДП з розповсюдження періодичних видань «Преса». У Москві видавці презентують національну експозицію, проведуть різноманітні представницькі заходи, а також візьмуть участь у семінарах і зустрічах із видавцями з інших країн.

 

Національний стенд «Книги України» запропонує увазі відвідувачів Московської виставки більше 300 видань, серед яких - останні книжкові новинки, в тому числі  - ті, що вийшли за бюджетною програмою «Українська книга» минулого року.

 

6 вересня в рамках ярмарку пройде нагородження переможців ювілейного X Міжнародного конкурсу країн-учасниць СНД «Мистецтво книги», що відбувся 23-24 травня у Мінську.

 

Відзнаки конкурсу вручать і українським видавцям. Гран-прі отримала книга Оксани Космини «Традиційне вбрання українців» видавництва «Балтія-Друк». У номінації «Моя країна» спеціальний диплом присуджено книзі Лідії Артюх «Звичаї українців у народному календарі» (видавництво «Балтія-Друк»), а у категорії «Книги для дітей» диплом першого ступеня отримала книга, випущена державним видавництвом «Либідь» «Барабашка та всі інші». Праця Георгія Муніна та Євгенія Луняка «Видатні росіяни в історії України» (видавництво «Кондор») посіла третє місце в номінації «Співдружність». Таку ж нагороду отримав альбом «Національний музей історії України» видавництва «Мистецтво» у категорії «Арт-книга». «Популярна історія християнства» Сергія Саннікова (видавництво «Самміт-книга») та «Князі Радзивіли» колективу українських, білоруських та російських авторів (видавництво «Балтія-Друк») отримали дипломи ІІ ступеня у номінаціях «Культура. Наука. Освіта» та «Надруковано у співдружності».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16363
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду