Кінофестиваль «Молодість» оголосив склад міжнародного журі

Кінофестиваль «Молодість» оголосив склад міжнародного журі

15 Жовтня 2015
1628
15 Жовтня 2015
12:00

Кінофестиваль «Молодість» оголосив склад міжнародного журі

1628
Кінофестиваль «Молодість» оголосив склад міжнародного журі
Кінофестиваль «Молодість» оголосив склад міжнародного журі

Сьогодні, 15 жовтня, 45-й Київський міжнародний кінофестиваль (КМКФ) «Молодість» оголосив склад журі Міжнародної конкурсної програми.  Про це йдеться у повідомленні прес-служби фестивалю.

 

До складу журі 45-го КМКФ увійшли вітчизняні та зарубіжні кінематографісти, мистецтвознавці та діячі культури:

 

- Катрін Дюссар, продюсер, Франція, голова журі. Розпочала кар'єру з короткометражних фільмів. Заснувала свої продакшн-студії і перейшла до повнометражних ігрових та документальних фільмів. Нині є членом  Європейського об'єднання продюсерів та консультантом Майстерні Європейського кіно (ACE).

 

- Ярослав Пілунський, оператор, Україна. З 1996 почав працювати оператором  телевізійних шоу, музичних кліпів та рекламних роликів. З 2003 року знімав телесеріали та  ігрові фільми. З 2013 року є учасником творчого об'єднання "Вавилон'13". У 2014 році перебував у полоні російських терористів у Криму.

 

-   Даріуш Ґаєвський, режисер, сценарист, Польща. У 2003 році його дебютний ігровий фільм «Варшава» здобув низку нагород польських та міжнародних конкурсів і взяв участь у 27 кінофестивалях по всьому світу. У 2008 році його було обрано програмним директором Студії Анджея Мунка у Варшаві, де він зняв фільми, що здобули нагороди фестивалів по всьому світі.

 

Матіас Фрайгоф, актор, Німеччина. Прославився головною роллю у фільмі «Камінг Аут», що цього року відкриватиме програму «Сонячний зайчик». Здобув нагороди на багатьох кінофестивалях, у тому числі Срібного ведмедя на Берлінському кінофестивалі 1990 року.

 

- Мікеланджело Мессіна, директор фестивалю в Іск'ї (Італія). З 1996 року почав працювати менеджером з пошуку локацій та  режисером-постановником. З 2003 є засновником та художнім керівником кінофестивалю в Іск'ї. З 2007 є членом ради Асоціації італійських кінофестивалів.

 

Нагадаємо, 45-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» пройде з 24 жовтня по 1 листопада.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1628
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду