detector.media
15.10.2015 12:00
Кінофестиваль «Молодість» оголосив склад міжнародного журі
Кінофестиваль «Молодість» оголосив склад міжнародного журі

Сьогодні, 15 жовтня, 45-й Київський міжнародний кінофестиваль (КМКФ) «Молодість» оголосив склад журі Міжнародної конкурсної програми.  Про це йдеться у повідомленні прес-служби фестивалю.

 

До складу журі 45-го КМКФ увійшли вітчизняні та зарубіжні кінематографісти, мистецтвознавці та діячі культури:

 

- Катрін Дюссар, продюсер, Франція, голова журі. Розпочала кар'єру з короткометражних фільмів. Заснувала свої продакшн-студії і перейшла до повнометражних ігрових та документальних фільмів. Нині є членом  Європейського об'єднання продюсерів та консультантом Майстерні Європейського кіно (ACE).

 

- Ярослав Пілунський, оператор, Україна. З 1996 почав працювати оператором  телевізійних шоу, музичних кліпів та рекламних роликів. З 2003 року знімав телесеріали та  ігрові фільми. З 2013 року є учасником творчого об'єднання "Вавилон'13". У 2014 році перебував у полоні російських терористів у Криму.

 

-   Даріуш Ґаєвський, режисер, сценарист, Польща. У 2003 році його дебютний ігровий фільм «Варшава» здобув низку нагород польських та міжнародних конкурсів і взяв участь у 27 кінофестивалях по всьому світу. У 2008 році його було обрано програмним директором Студії Анджея Мунка у Варшаві, де він зняв фільми, що здобули нагороди фестивалів по всьому світі.

 

Матіас Фрайгоф, актор, Німеччина. Прославився головною роллю у фільмі «Камінг Аут», що цього року відкриватиме програму «Сонячний зайчик». Здобув нагороди на багатьох кінофестивалях, у тому числі Срібного ведмедя на Берлінському кінофестивалі 1990 року.

 

- Мікеланджело Мессіна, директор фестивалю в Іск'ї (Італія). З 1996 року почав працювати менеджером з пошуку локацій та  режисером-постановником. З 2003 є засновником та художнім керівником кінофестивалю в Іск'ї. З 2007 є членом ради Асоціації італійських кінофестивалів.

 

Нагадаємо, 45-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» пройде з 24 жовтня по 1 листопада.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY