Екс-гендиректор видавництва Мінкультури Роман Ратушний повернув печатку

Екс-гендиректор видавництва Мінкультури Роман Ратушний повернув печатку

7 Липня 2015
2067

Екс-гендиректор видавництва Мінкультури Роман Ратушний повернув печатку

2067
Екс-гендиректор видавництва Мінкультури Роман Ратушний повернув печатку
Екс-гендиректор видавництва Мінкультури Роман Ратушний повернув печатку

Колишній генеральний директор Національного газетно-журнального видавництва Міністерства культури України Роман Ратушний (на фото) повернув печатку видавництва, яку захопив 26 червня, втікши з нею з офісу. Про це в коментарі «Детектор медіа» розповів заступник директора з творчих питань Руслан Онопрієнко.

 

«Другого липня він повернув печатку, забрав свої речі і залишив видавництво», - сказав пан Онопрієнко.

 

Продовжує роботу команда видавництва без генерального директора.

 

«Наразі ми усуваємо ті недоліки й ті проблеми, що накопичилися за час його (Романа Ратушного. - ТК) перебування на цій посад, - сказав пан Онопрієнко. - Питання номер один - тендер, який було не проведено з початку року. Нам треба буде готувати тендерну документацію, щоби після проведення тендеру і оголошення його результатів мати можливість друкувати газети й журнали. На часі й кадрові питання, вирішення яких дозволить нам зекономити фонд заробітної плати».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», працівники видавництва склали акт про відмову пана Ратушного віддати печатку, від наявності якої залежить діяльність підприємства. Викликана до видавництва міліція прийняла заяву щодо інциденту.

 

Нагадаємо, Міністерство культури України не продовжило контракт Роману Ратушному. Про це в коментарі «Детектор медіа» розповів заступник міністра культури Ростислав Карандєєв. За його словами, термін дії контракту сплив 18 травня 2015 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2067
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду