Янукович дав інтерв’ю BBC (ВІДЕО)

Янукович дав інтерв’ю BBC (ВІДЕО)

23 Червня 2015
8352
23 Червня 2015
09:49

Янукович дав інтерв’ю BBC (ВІДЕО)

8352
Янукович дав інтерв’ю BBC (ВІДЕО)
Янукович дав інтерв’ю BBC (ВІДЕО)

Колишній Президент України Віктор Янукович, який у лютому 2014 року втік з України та переховується в Росії, дав інтерв'ю британській суспільній мовній корпорації BBC.

 

Інтерв'ю вийшло в ніч на 23 червня у програмі BBC Newsnight на телеканалі BBC 2. Відео програми також можна переглянути в BBC iPlayer.

 

Інтерв'ю взяв кореспондент BBC Newsnight Габріель Гейтхаус. «Це перше інтерв'ю (Януковича) західному медіа від початку війни на Донбасі», - написав журналіст у своєму Twitter.

 

Розмова відбулася в ресторані в кінному клубі на околиці Москви, розповів Габріель Гейтхаус у залаштунковому відео. За словами журналіста, в Януковича дуже серйозна охорона. До інтерв'ю готувалися кілька місяців, а знімали його кількома камерами. Співрозмовники говорили російською мовою, без перекладачів.

 

Під час інтерв'ю говорили про Євромайдан, Крим, війну на сході України, звинувачення в масових убивствах, звинувачення в корупції. Журналіст зауважив, що його насамперед цікавило, як людина, яка втратила президентство, живе в екзилі, які у Віктора Януковича відносини з Володимиром Путіним.

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8352
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду