detector.media
23.06.2015 09:49
Янукович дав інтерв’ю BBC (ВІДЕО)
Янукович дав інтерв’ю BBC (ВІДЕО)

Колишній Президент України Віктор Янукович, який у лютому 2014 року втік з України та переховується в Росії, дав інтерв'ю британській суспільній мовній корпорації BBC.

 

Інтерв'ю вийшло в ніч на 23 червня у програмі BBC Newsnight на телеканалі BBC 2. Відео програми також можна переглянути в BBC iPlayer.

 

Інтерв'ю взяв кореспондент BBC Newsnight Габріель Гейтхаус. «Це перше інтерв'ю (Януковича) західному медіа від початку війни на Донбасі», - написав журналіст у своєму Twitter.

 

Розмова відбулася в ресторані в кінному клубі на околиці Москви, розповів Габріель Гейтхаус у залаштунковому відео. За словами журналіста, в Януковича дуже серйозна охорона. До інтерв'ю готувалися кілька місяців, а знімали його кількома камерами. Співрозмовники говорили російською мовою, без перекладачів.

 

Під час інтерв'ю говорили про Євромайдан, Крим, війну на сході України, звинувачення в масових убивствах, звинувачення в корупції. Журналіст зауважив, що його насамперед цікавило, як людина, яка втратила президентство, живе в екзилі, які у Віктора Януковича відносини з Володимиром Путіним.

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY