27 вересня відбудеться передпрокатна прем'єра фільму Кіри Муратової «Вічне повернення»

27 вересня відбудеться передпрокатна прем'єра фільму Кіри Муратової «Вічне повернення»

25 Вересня 2013
8353
25 Вересня 2013
14:49

27 вересня відбудеться передпрокатна прем'єра фільму Кіри Муратової «Вічне повернення»

8353
27 вересня відбудеться передпрокатна прем'єра фільму Кіри Муратової «Вічне повернення»
27 вересня відбудеться передпрокатна прем'єра фільму Кіри Муратової «Вічне повернення»

У п'ятницю, 27 вересня, кінокомпанії SOTA Cinema Group і WiseVision, компанія Top Film
Distribution за підтримки офіційного партнера компанії LG  організтовують  прем'єрний показ фільму Кіри Муратової «Вічне повернення» перед його виходом у широкий прокат в Україні. Про це повідомляють організатори заходу.

 

Перед прем'єрою для широкої публіки, на яку запрошують о 20.00, відбудуться також прес-показ і прес-конференція -  об 11.00 і о 13.20 відповідно. У прес-конференції візьмуть участь режисер фільму «Вічне повернення» Кіра Муратова, актори Олег Табаков та Віталій Лінецький, художник-постановник Євген Голубенко, художник по костюмах Руслан Хвастов, а також продюсер картини Олег Кохан.

 

Прем'єрний показ відбудеться у залі «Сінематека» кінотеатру «Київ» (Київ, вул. Червоноармійська, 19). Напередодні, 24 вересня, прем'єра стрічки «Вічне повернення» відбулась  у Москві.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», світова прем'єра картини «Вічне повернення» виробництва кінокомпаній SOTA Cinema Group і Wise Vision ( Україна ) відбулася на Міжнародному Римському кінофестивалі. Стрічка представляла Україну в основному конкурсі фестивалю. Фільм «Вічне повернення» також отримав у 2013 році премію «Ніка» в номінації «Кращий фільм країн СНД і Балтії».

 

Картина розповідає про історію чоловіка і жінки , які не бачилися багато років. Героїв фільму на перший погляд, нічого не пов'язує, вони лише колишні однокурсники. Одного разу Він приїжджає в Її місто , щоб відвідати і спитати поради у життєвій ситуації: Він любить двох жінок і не знає, як вчинити.

 

У новій роботі Кіри Муратової , зробленої у формі кінопроб як «драматургічно життєвої історії» кожна сцена знімалася кілька разів у виконанні різних пар акторів : Ренати Литвинової і Сергія Маковецького, Олега Табакова та Алли Демидової , Наталії Бузько та Віталія Лінецького, а також з Георгієм Делієвим , Утою Кільтер , Юрієм Невгамонним і Геннадієм Скаргою.

 

Режисер і автор сценарію - Кіра Муратова, продюсер Олег Кохан, співпродюсери Валерій Кулик, Ореста Компанець, оператор- постановник Володимир Панков.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8353
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду