detector.media
25.09.2013 14:49
27 вересня відбудеться передпрокатна прем'єра фільму Кіри Муратової «Вічне повернення»
27 вересня відбудеться передпрокатна прем'єра фільму Кіри Муратової «Вічне повернення»

У п'ятницю, 27 вересня, кінокомпанії SOTA Cinema Group і WiseVision, компанія Top Film
Distribution за підтримки офіційного партнера компанії LG  організтовують  прем'єрний показ фільму Кіри Муратової «Вічне повернення» перед його виходом у широкий прокат в Україні. Про це повідомляють організатори заходу.

 

Перед прем'єрою для широкої публіки, на яку запрошують о 20.00, відбудуться також прес-показ і прес-конференція -  об 11.00 і о 13.20 відповідно. У прес-конференції візьмуть участь режисер фільму «Вічне повернення» Кіра Муратова, актори Олег Табаков та Віталій Лінецький, художник-постановник Євген Голубенко, художник по костюмах Руслан Хвастов, а також продюсер картини Олег Кохан.

 

Прем'єрний показ відбудеться у залі «Сінематека» кінотеатру «Київ» (Київ, вул. Червоноармійська, 19). Напередодні, 24 вересня, прем'єра стрічки «Вічне повернення» відбулась  у Москві.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», світова прем'єра картини «Вічне повернення» виробництва кінокомпаній SOTA Cinema Group і Wise Vision ( Україна ) відбулася на Міжнародному Римському кінофестивалі. Стрічка представляла Україну в основному конкурсі фестивалю. Фільм «Вічне повернення» також отримав у 2013 році премію «Ніка» в номінації «Кращий фільм країн СНД і Балтії».

 

Картина розповідає про історію чоловіка і жінки , які не бачилися багато років. Героїв фільму на перший погляд, нічого не пов'язує, вони лише колишні однокурсники. Одного разу Він приїжджає в Її місто , щоб відвідати і спитати поради у життєвій ситуації: Він любить двох жінок і не знає, як вчинити.

 

У новій роботі Кіри Муратової , зробленої у формі кінопроб як «драматургічно життєвої історії» кожна сцена знімалася кілька разів у виконанні різних пар акторів : Ренати Литвинової і Сергія Маковецького, Олега Табакова та Алли Демидової , Наталії Бузько та Віталія Лінецького, а також з Георгієм Делієвим , Утою Кільтер , Юрієм Невгамонним і Геннадієм Скаргою.

 

Режисер і автор сценарію - Кіра Муратова, продюсер Олег Кохан, співпродюсери Валерій Кулик, Ореста Компанець, оператор- постановник Володимир Панков.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY