Радіостанція Волинської ОДТРК популяризує україномовну поезію

29 Квітня 2013
26274

Радіостанція Волинської ОДТРК популяризує україномовну поезію

26274
ПРЕС-РЕЛІЗ
Радіостанція Волинської ОДТРК популяризує україномовну поезію

Нещодавно радіостанція «Луцьк» Волинської ОДТРК спільно з молодіжною громадською організацією «Центр Ефективної Комунікації» презентувала громадськості диск із українською поезією. На ньому записані вірші, які лунали в радіоефірі під девізом «Почувайся європейцем - розмовляй українською». Читають їх відомі волиняни - діячі культури, співаки, письменники, викладачі тощо.

 

Як запевняють ініціатори проекту, його метою є вкласти у свідомість українців, котрі розбудовують державу, почуття любові до всього рідного і відповідальності за нього.

 

До речі, подібна програма для волинян не нова - слухачі радіостанції «Луцьк» уже звикли до звучання української поезії. А записаний диск, впевнені журналісти, допомагає знайомити із поезією ще ширшу аудиторію - передусім молодь.

 

«Якщо юнак чи дівчина чує в ефірі своїх улюблених виконавців, які читають поезію українською, хіба можуть вони залишитись байдужими?», - кажуть ініціатори проекту.

 

Між тим, проект матиме «друге дихання». До 200-ліття з дня народження Тараса Шевченка на обласному радіо у спеціальній рубриці «Мій Шевченко» лунатимуть вірші Великого Кобзаря у виконанні відомих волинян.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Держкомтелерадіо
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26274
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду