detector.media
29.04.2013 17:57
Радіостанція Волинської ОДТРК популяризує україномовну поезію
ПРЕС-РЕЛІЗ

Нещодавно радіостанція «Луцьк» Волинської ОДТРК спільно з молодіжною громадською організацією «Центр Ефективної Комунікації» презентувала громадськості диск із українською поезією. На ньому записані вірші, які лунали в радіоефірі під девізом «Почувайся європейцем - розмовляй українською». Читають їх відомі волиняни - діячі культури, співаки, письменники, викладачі тощо.

 

Як запевняють ініціатори проекту, його метою є вкласти у свідомість українців, котрі розбудовують державу, почуття любові до всього рідного і відповідальності за нього.

 

До речі, подібна програма для волинян не нова - слухачі радіостанції «Луцьк» уже звикли до звучання української поезії. А записаний диск, впевнені журналісти, допомагає знайомити із поезією ще ширшу аудиторію - передусім молодь.

 

«Якщо юнак чи дівчина чує в ефірі своїх улюблених виконавців, які читають поезію українською, хіба можуть вони залишитись байдужими?», - кажуть ініціатори проекту.

 

Між тим, проект матиме «друге дихання». До 200-ліття з дня народження Тараса Шевченка на обласному радіо у спеціальній рубриці «Мій Шевченко» лунатимуть вірші Великого Кобзаря у виконанні відомих волинян.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY