Уляна Супрун оприлюднила мультик про ЛГБТ

Уляна Супрун оприлюднила мультик про ЛГБТ

21 Червня 2018
4345
21 Червня 2018
13:38

Уляна Супрун оприлюднила мультик про ЛГБТ

4345
Виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун опублікувала відео анімаційної студії Need про передумови виникнення гомосексуальності
Уляна Супрун оприлюднила мультик про ЛГБТ
Уляна Супрун оприлюднила мультик про ЛГБТ

Відео пані Супрун оприлюднила на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні ми маємо руйнувати міфи та стереотипи, які вже давно були спростовані наукою. Наприклад, що гомосексуальність – це хвороба… Не дозволяймо стереотипам формувати нашу думку там, де все пояснює наука», – написала вона.

В.о. міністра пояснила, що «гомосексуальна поведінка зустрічається у 1,5 тис видів тварин, а сексуальна орієнтація людини формується не через її спосіб життя, оточення чи характер, а ще до її народження». Також вона зазначила, що гомосексуальність не лікується, бо не вважається хворобою. 

Тим, хто хоче дізнатися про передумови виникнення гомосексуальності, в.о. міністра порадила подивитись відеоролик.

Нагадаємо, що 7 червня на сайті «Цензор.Нет» було опубліковано блог Ганни Турчинової під назвою «Гомодиктатура Частина 1. Як розбещувати дітей», в якому авторка обурювалася запропонованими правками до підручників «Я досліджую світ. Частина 1». Зокрема Турчинова стверджувала, що «гендерна ідеологія спрямована на ліквідацію класичної моделі сім’ї» . 

Правозахисники вимагають звільнити Турчинову з університету за ксенофобські висловлювання.

 Фото: Слово и дело

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4345
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гетьман
1909 дн. тому
Хвора на всю голову культур-марксизмом. На це витрачати гроші та час при нинішньому стані здоров'я населення та смертності...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду