detector.media
21.06.2018 13:38
Уляна Супрун оприлюднила мультик про ЛГБТ
Уляна Супрун оприлюднила мультик про ЛГБТ
Виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун опублікувала відео анімаційної студії Need про передумови виникнення гомосексуальності

Відео пані Супрун оприлюднила на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні ми маємо руйнувати міфи та стереотипи, які вже давно були спростовані наукою. Наприклад, що гомосексуальність – це хвороба… Не дозволяймо стереотипам формувати нашу думку там, де все пояснює наука», – написала вона.

В.о. міністра пояснила, що «гомосексуальна поведінка зустрічається у 1,5 тис видів тварин, а сексуальна орієнтація людини формується не через її спосіб життя, оточення чи характер, а ще до її народження». Також вона зазначила, що гомосексуальність не лікується, бо не вважається хворобою. 

Тим, хто хоче дізнатися про передумови виникнення гомосексуальності, в.о. міністра порадила подивитись відеоролик.

Нагадаємо, що 7 червня на сайті «Цензор.Нет» було опубліковано блог Ганни Турчинової під назвою «Гомодиктатура Частина 1. Як розбещувати дітей», в якому авторка обурювалася запропонованими правками до підручників «Я досліджую світ. Частина 1». Зокрема Турчинова стверджувала, що «гендерна ідеологія спрямована на ліквідацію класичної моделі сім’ї» . 

Правозахисники вимагають звільнити Турчинову з університету за ксенофобські висловлювання.

 Фото: Слово и дело

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY