Мінінформ відзвітував про діяльність упродовж дев’яти місяців

Мінінформ відзвітував про діяльність упродовж дев’яти місяців

7 Листопада 2017
1278
7 Листопада 2017
09:44

Мінінформ відзвітував про діяльність упродовж дев’яти місяців

1278
Керівництво Міністерства інформаційної політики України та партнери МІП розповіли про підсумки роботи впродовж трьох кварталів року, що минає.
Мінінформ відзвітував про діяльність упродовж дев’яти місяців
Мінінформ відзвітував про діяльність упродовж дев’яти місяців

Про це повідомляє прес-служба МІП.  

Зокрема Державний секретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко серед напрямів роботи виділив нещодавно запущений проект друку книжок для зони АТО.

«У третьому кварталі нами разом із профільним Комітетом було запущено проект друку книжок для зони АТО. Це, зокрема, книжки історичного характеру та про події в зоні АТО, - сказав пан Біденко на звітній прес-конференції, що відбулася в ІА «Укрінфрм». - Цього році на цей проект було виділено порівняно невеликі кошти, але, сподіваюся, в наступному році ми зможемо друкувати та розповсюджувати значно більше літератури».

Член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський нагадав, що при МІП працює Комісія з питань відновлення мовлення, яка дає вагомі результати.

«Коли до складу Комісії увійшли всі органи, від яких залежить відновлення мовлення, ми разом показали реальні результати. Зокрема Нацрада за час роботи Комісії виділила 88 частот саме для мовлення в Донецькій та Луганській областях. Це найбільша кількість виділених частот серед усіх інших областей», - наголосив пан Костинський.

Олександр Бригинець, народний депутат України, радник міністра з питань відновлення мовлення, під головуванням якого здійснюється моніторингова місія МІП, розповів, що за цей рік було близько 30 виїздів в зону АТО.

«Уздовж та впоперек пройшли прифронтову лінію. Ми виявили такий факт, що суттєво поліпшилось мовлення в Луганській області. Новозбудовані вежі - це не лише подача людям українських каналів, а й зменшення сили впливу ворожих мовників».

За його словами, запланована вежа в Покровську закриває всі технічні питання. Тепер справа буде за наповненням контенту.

Як повідомляв «Детектор Медіа», за два роки роботи Комісії побудовано три телевежі - в Краматорську Донецької області, в Чонгарі Херсонської області та у Бахмутівці Луганської області.

З усіма результатами за три квартали роботи можна ознайомитися на сайті відомства.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1278
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду