Нацрада замовляє в УДЦР прорахунок частот на середніх хвилях

Нацрада замовляє в УДЦР прорахунок частот на середніх хвилях

6 Листопада 2017
744
6 Листопада 2017
17:58

Нацрада замовляє в УДЦР прорахунок частот на середніх хвилях

744
2 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила замовити в «Українського державного центру радіочастот» (УДЦР) прорахунок п’яти частот на середніх хвилях, однієї ФМ-частоти та збільшення потужності передавача на ще одній ФМ-частоті.
Нацрада замовляє в УДЦР прорахунок частот на середніх хвилях
Нацрада замовляє в УДЦР прорахунок частот на середніх хвилях

Нацрада замовляє прорахунок двох частот на середніх хвилях у Нікольському Донецької області, двох частот на середніх хвилях у Каланчаку Херсонської області (потужність – 25 кВт), та однієї частоти на середніх хвилях у Лучі Миколаївської області (потужність – 50 кВт).

Прорахунок однієї ФМ-частоти замовлено в Чернігові (потужність – 100 Вт).

Також на запит Національної суспільної телерадіокомпанії України Нацрада замовляє в УДЦР збільшення потужність передавача на частоті 91,5 МГц у селі Тиниці Чернігівської області.

За словами члена Нацради Сергія Костинського, більшість із замовлень пов’язані з діяльністю Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при МІП щодо розвитку мовлення в зоні проведення АТО та на територію Криму.

Нагадаємо, 19 жовтня Нацрада замовила в УДЦР прорахунок 16 нових радіочастот і технічне перенесення трьох частот з Керчі в окупованому Криму до Генічеська Херсонської області.

5 жовтня Нацрада замовила в УДЦР прорахунок 20 нових частот УКХ-діапазону в 10 областях України, шести ФМ-частот у Чонгарі Херсонської області  та однієї ФМ-частот для малопотужного мовлення в Бучачі Тернопільської області.

17 серпня Нацрада замовила в УДЦР прорахунок двох мультиплексів у Чонгарі для цифрового мовлення на окупований Крим і перенесення 15 передавачів з окупованого Криму до Чонгара і Чаплинки, а також прорахунок 19 нових ФМ-частот у семи областях.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
744
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду