З’явився офіційний постер фільму «Червоний», який вийде в прокат на День Незалежності

З’явився офіційний постер фільму «Червоний», який вийде в прокат на День Незалежності

7 Липня 2017
3004

З’явився офіційний постер фільму «Червоний», який вийде в прокат на День Незалежності

3004
Компанія «ІнсайтМедіа» представила офіційні постери гостросюжетної історичної драми режисера Зази Буадзе «Червоний» за однойменним романом Андрія Кокотюхи.
З’явився офіційний постер фільму «Червоний», який вийде в прокат на День Незалежності
З’явився офіційний постер фільму «Червоний», який вийде в прокат на День Незалежності

Про це йдеться у прес-релізі компанії.

Спільне виробництво стрічки здійснили компанія «ІнсайтМедіа» продюсерський центр, «Одеська кіностудія» за фінансової підтримки Державного агентства України з питань кіно. У широкий прокат стрічка вийде 24 серпня, на День Незалежності України.

Створення офіційного постеру кінострічки було доручено агентству BelkaStrelka Film Branding.

«Микола Береза ​​- дуже характерний актор. Нас привабили його очі. Саме через його погляд та вираз обличчя ми намагалися донести основну ідею фільму – мужність та незламність справжнього воїна», - сказала керуюча партнерка компанії BelkaStrelka Film Branding Ольга Олещенко.

Фото героя створив Роман Пашковський - один з провідних фотографів-портретистів. Персонаж Миколи Берези переживає не лише особисту драму – втрату коханої, а й драму своєї країни, волю якої він та його побратими здобували у нерівній боротьбі. В якості фону дизайнери використали оригінальну листівку УПА того часу, що додало образу достовірності та особливого настрою.

Нагадаємо, 30 червня Державне агентство України з питань кіно оголосило результати Десятого конкурсного відбору кінопроектів, що претендують на фінансову підтримку держави.

Серед переможців у категорії фільмів «про героїзм воїнів» стала стрічка «Червоний. Без лінії фронту» режисера Зази Буадзе від продюсерського центру «ІнсайтМедіа» Володимира Філіппова. Це приквел (передісторія) знятої за підтримки Держкіно стрічки «Червоний» за романом Андрія Кокотюхи, яка виходить у прокат 24 серпня цього року.

«Червоний» планується зняти як трилогію. Приквел розповідатиме про події у Львові, які передували ув’язненню головного героя, командира УПА Данила Червоного, до таборів ГУЛАГу. А після передісторії творці хочуть взятися за сиквел (тобто продовження) подій першого фільму. Крім цього «Червоний» матиме телевізійні версії: до проекту долучилася кінокомпанія Star Media, яка продюсує міні-серіали на основі всіх повнометражних частин трилогії, розповів «Детектору медіа» продюсер Star Media Юрій Мінзянов.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3004
Читайте також
23.08.2017 20:30
Гала Скляревська
5 552
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду