На «1+1» повертаються «Танці з зірками»

На «1+1» повертаються «Танці з зірками»

22 Червня 2017
6793
22 Червня 2017
16:57

На «1+1» повертаються «Танці з зірками»

6793
Телеканал «1+1» оголошує про повернення в ефір розважального проекту «Танці з зірками», який закрився
На «1+1» повертаються «Танці з зірками»
На «1+1» повертаються «Танці з зірками»

Про це йдеться в релізі прес-служби каналу.

Генеральний директор «1+1 Медіа» Олександр Ткаченко зазначив, що дуже радий поверненню «Танці з зірками» на екрани.

Виробництвом нового сезону проекту займатиметься «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лєзіної.

«Ми покладаємо великі надії на те, що зможемо подарувати країні нове шоу, з яким ми разом будемо радіти, любити і проводити вечори. «Танці з зірками» - знаковий проект для України і телеканалу «1+1». З нього почалася історія українського розважального телебачення. Ми з захватом і гордістю беремося за створення нової історії «Танців із зірками», повернення легенди на вітчизняне ТБ», –  сказала пан Лєзіна.

Головний продюсер розважальних програм на «1+1» Ольга Слісаренко зауважила, що проект здобув велику популярність у світі: «"Танці з зірками" – один із найуспішніших форматів на світовому ТВ-ринку, популярність якого з роками не згасає. Так, наприклад, у Польщі 14-й сезон шоу став найрейтинговішою програмою 2016 року. Ми раді, що проект повертається додому, на "1+1", і віримо, що зусиллями команди "1+1 Продакшн" шоу знову стане супер хітом на українському ТБ».

Телеканал не повідомляє про зірковий склад нового сезону проекту, але відомо, що участь у ньому візьмуть найбільш популярні артисти та танцюристи України. Лише повідомляється, що у оновленому проекті будуть сучасні танці, нові костюми та інноваційний павільйон 360⁰.

За правилами проекту, десять професійних танцюристів складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання десяти танцювальних композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі.

Оновлений проект «Танці з зірками» «1+1» покаже у новому телесезоні.

Нагадаємо, «Танці з зірками» – це міжнародний телевізійний проект, що був започаткований у Великій Британії у 2004 році на телеканалі ВВС під назвою «Strictly Come Dancing» і став популярним у багатьох країнах світу. Згодом «Танці з зірками» вийшли на телеекранах 16 країн світу, зокрема у Аргентині, Австралії, Австрії, Бельгії, Бразилії, Чилі, Данії, Чехії, Естонії, Фінляндії, Німеччині, Угорщині, Ізраїлі, Індії, Італії, Мексиці, Нідерландах, Новій Зеландії, США, Польщі, Іспанії, Росії та Норвегії.

З 2006 року три сезони шоу за цим форматом виходили на «1+1». Перший випуск проекту вийшов на екрани 7 жовтня.

Переможцями першого сезону проекту «Танці з зірками» на «1+1» стали Володимир Зеленський та Олена Шоптенко, другого - Лілія Подкопаєва та Сергій Костецький, третього міжнародного сезону «Ліга чемпіонів» - Марчин Мрочек та Галина Пилипенко. Ведучими проекту були Юрій Горбунов та Тіна Кароль, членами журі – Григорій Чапкіс, Олена Коляденко, Олексій Литвинов

Улітку 2010 року директор телеканалу СТБ Володимир Бородянський повідомив про купівлю телеканалом прав на локалізацію формату BBC для України. Прем'єра шоу на СТБ відбулася 26 лютого 2011 року. Його вели фіналістка «Х-фактору» Ірина Борисюк та Дмитро Танкович. Переможниками стали Стас Шурінс та Олена Пуль. До журі проекту тоді увійшли співачка Наталя Могилевська, хореографи Тетяна Денисова, Раду Поклітару та Якко Тойвонену. На СТБ «Танці з зірками» протримались один сезон. Згодом проект закрили.

Фото: прес-служба «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6793
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду