Визначені судді «Танців з зірками» та партнерка Кривошапка

26 Січня 2011
15066
26 Січня 2011
10:13

Визначені судді «Танців з зірками» та партнерка Кривошапка

15066
Визначені судді «Танців з  зірками» та партнерка Кривошапка

Суддями у проекті «Танці з зірками» на СТБ стануть хореографи Тетяна Денісова, Раду Поклітару та Яко Тойвонен. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Проект вийде в ефір 26 лютого о 19:00.

 

 Також, за інформацією каналу, вже визначений склад частини пар. Зокрема, актор Микита Джигурда виступатиме з учасницею третього сезону «Танцюють усі!» Юлією Сахневич, а співак Стас Шурінс - з Оленою Пуль. Партнером ведучої Анфіси Чехової став танцюрист Антон Киба, актриса Наталія Бочкарева танцюватиме з Романом Стецівим.

 

З фіналістами шоу «Х-фактор» Олександром Кривошапком та Володимиром Ткаченком виступатимуть відповідно Ілона Гвоздєва та Ірина Лещенко.

 

Пари виконуватимуть бальні танці в «незвичайних постановках».

 

Нагадаємо, «Танці з зірками» - адаптація шоу ВВС Strictly Come Dancing.  Вестимуть проект фіналістка «Х-фактор» Ірина Борисюк та Дмитро Танкович. У 2006 році проект за цим форматом виходив на «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15066
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду