Могилевська увійшла до складу журі «Танців з зірками» на СТБ

18 Лютого 2011
15301
18 Лютого 2011
11:31

Могилевська увійшла до складу журі «Танців з зірками» на СТБ

15301
Могилевська увійшла до складу журі «Танців з зірками» на СТБ

Співачка та продюсер Наталія Могилевська стане суддею шоу «Танці з зірками» на СТБ. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, окрім неї до журі проекту увійшли хореографи Тетяна Денисова, Раду Поклітару та Якко Тойвонену.

 

Також, як повідомляє прес-служба, затверджений склад зірок проекту: актриси Олена Корикова («Бідна Настя») та Наталія Бочкарьова («Щасливі разом»), актори Сергій Астахов, Микита Джигурда, Вадим Андрєєв та Борис Барський, телеведучі Анфіса Чехова та Лілія Ребрик, віце-міс конкурсу «Міс Україна Всесвіт 2010» Анна Пославська, музичний критик Сергій Сосєдов і фіналісти «Х-фактора» Олександр Кривошапко та Володимир Ткаченко, а також співак Стас Шурінс.

 

Ім'я ще однієї «зірки» буде оголошене у прямому ефірі шоу.

 

Як уже писала ТК, проект стартує 26 лютого о 19.00 і надалі виходитиме щосуботи.

 

Нагадаємо, «Танці з зірками» - адаптація шоу Бі-бі-сі Strictly Come Dancing. Вестимуть проект фіналістка «Х-фактор» Ірина Борисюк та Дмитро Танкович. У 2006 році проект за цим форматом виходив на «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15301
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
7475
4787 дн. тому
підбір учасників неприємно дивує...
СТБ на грани
4787 дн. тому
здуріли чи що? Мало того, что конкурсантов не могли наскрести (кому интересны здесь Корикова, Бочкарева, Чехова, Астахов...)Так теперь еще и оскомину набившая Могилевская.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду