До столиці України прибули перші учасники «Євробачення-2017»

До столиці України прибули перші учасники «Євробачення-2017»

29 Квітня 2017
2203
29 Квітня 2017
15:43

До столиці України прибули перші учасники «Євробачення-2017»

2203
До Києва прибула делегація від Болгарії у складі семи осіб для участі в «Євробаченні-2017». Держприкордонслужба також повідомляє про прибуття двох учасників пісенного конкурсу й делегацій з інших країн.
До столиці України прибули перші учасники «Євробачення-2017»
До столиці України прибули перші учасники «Євробачення-2017»

Про делегацію Болгарії повідомляє «Укрінформ».

Серед прибулих немає співака-виконавця Крістіана Костова, який представлятиме Болгарію на конкурсі. Про те, коли має прибути учасник, поки не повідомляється. 

Раніше з’явилась інформація Держприкордонслужби, що українські прикордонники оформили перших двох учасників, які прибули на пісенний конкурс «Євробачення».

«Минулої доби у пунктах пропуску для повітряного сполучення "Бориспіль" та "Київ" прикордонники оформили двох учасників, які перші прибули на пісенний конкурс "Євробачення-2017". Загалом, за інформацією прикордонників, рейсами "Баку-Київ", "Лондон-Київ", "Стамбул-Київ" та "Дубаї-Київ" для участі в конкурсі та його забезпеченні прибули 13 осіб», - зазначається у повідомленні.

Передбачається, що основними пунктами пропуску, які будуть задіяні під час пропуску учасників та гостей «Євробачення», будуть пункти пропуску для повітряного сполучення, на які припаде до 70 % від загальної кількості прибуваючих на пісенний конкурс. 20 % користуватимуться автомобільними пунктами пропуску, ще 10 % - залізничним сполученням, повідомляє Держприкордонслужба.

Нагадаємо, згідно з прогнозами букмекерів, учасник «Євробачення-2017» від Болгарії може зайняти друге місце в пісенному конкурсі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2203
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду