У Баку відкрився Всесвітній конгрес інформагентств

У Баку відкрився Всесвітній конгрес інформагентств

16 Листопада 2016
1079
16 Листопада 2016
09:20

У Баку відкрився Всесвітній конгрес інформагентств

1079
У столиці Азербайджанської Республіки відкрився V Всесвітній конгрес інформагентств (NewsAgenciesWorldCongress- NAWC), у якому приймають участь близько 100 агентств новин з різних континентів. Україна на конгресі представлена делегацією «Укрінформ»
У Баку відкрився Всесвітній конгрес інформагентств
У Баку відкрився Всесвітній конгрес інформагентств

Про це повідомляє «Укрінформ».

Конгрес проходить під девізом «Нові виклики для інформаційних агентств».

Упродовж двох днів учасники форуму обговорять наступні теми: «Майбутнє споживання новин», «Виклики і можливості нових технологій і соціальних медіа», «Інновації для інформагентств», «Тренінги для журналістів у контексті мультимедійного майбутнього», «Захист журналістської місії; свобода, доступ, безпека і зони конфліктів».

Крім того, як пише інформагентство, на конгресі відбудеться презентація фотоальбому, в якому представлені близько 600 фото від агентств-учасників Конгресу у трьох категоріях: спорт, новини і святкування.

Всесвітній конгрес інформаційних агентств проводиться раз на три роки з 2004 року. Попередні форуми NAWC відбулися в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія (2013 рік), Буенос-Айресі, Аргентина (2010 рік), Естепоні, Іспанія (2007 рік), Москві, РФ (2004 рік).

Фото: www.bsnet.gr

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1079
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду