detector.media
16.11.2016 09:20
У Баку відкрився Всесвітній конгрес інформагентств
У Баку відкрився Всесвітній конгрес інформагентств
У столиці Азербайджанської Республіки відкрився V Всесвітній конгрес інформагентств (NewsAgenciesWorldCongress- NAWC), у якому приймають участь близько 100 агентств новин з різних континентів. Україна на конгресі представлена делегацією «Укрінформ»

Про це повідомляє «Укрінформ».

Конгрес проходить під девізом «Нові виклики для інформаційних агентств».

Упродовж двох днів учасники форуму обговорять наступні теми: «Майбутнє споживання новин», «Виклики і можливості нових технологій і соціальних медіа», «Інновації для інформагентств», «Тренінги для журналістів у контексті мультимедійного майбутнього», «Захист журналістської місії; свобода, доступ, безпека і зони конфліктів».

Крім того, як пише інформагентство, на конгресі відбудеться презентація фотоальбому, в якому представлені близько 600 фото від агентств-учасників Конгресу у трьох категоріях: спорт, новини і святкування.

Всесвітній конгрес інформаційних агентств проводиться раз на три роки з 2004 року. Попередні форуми NAWC відбулися в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія (2013 рік), Буенос-Айресі, Аргентина (2010 рік), Естепоні, Іспанія (2007 рік), Москві, РФ (2004 рік).

Фото: www.bsnet.gr

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY