Євген Нищук повідомив про смерть своєї дружини

Євген Нищук повідомив про смерть своєї дружини

7 Жовтня 2016
2748
7 Жовтня 2016
13:33

Євген Нищук повідомив про смерть своєї дружини

2748
Проти ночі 7 жовтня померла дружина міністра культури Євгена Нищука - актриса Оксана Батько-Нищук.
Євген Нищук повідомив про смерть своєї дружини
Євген Нищук повідомив про смерть своєї дружини

Про смерть дружини міністр повідомив у своєму Facebook.

«Сьогодні зі сну не стало матері мого сина, надзвичайно талановитої актриси, моєї дружини, рідної душі Оксани Батько-Нищук.. Дуже щирої та відкритої людини, яка так сильно любила людей… Яка, чутливо і близько до себе сприймала світ навколо і через таку любов ставала вразливою… Її блискуча Мавка з "Лісової пісні" наших студентських років завжди буде образом невмирущості... Її одержимість і розтерзаність з Богданом Ступкою у "Королі Лірі" вражала всіх чесністю. Наша любов в "Ассо та Піаф" була відображенням складних, але таких великих і сильних почуттів.  Це шок… Це шалена втрата… Це переживання за сина, як він це перенесе… Дуже боляче… Поставте, прошу, за Оксану свічечку в церкві…», - написав міністр.

Як повідомляє «Українська правда», Оксана Батько-Нищук народилася у 1973 році у Коломиї (Івано-Франківська область). Вона була актрисою Національного українського драматичного театру імені Івана Франка. Разом з Євгеном Нищуком виховувала сина Олексу, який народився у 1995 році.

Президент України Петро Порошенко висловив співчуття міністру культури Євгену Нищуку у зв’язку зі смертю його дружини Оксани Батько-Нищук.

Про це він написав у Facebook.

«Зателефонував моєму другові Євгену Нищуку та висловив свої щирі співчуття у зв'язку зі смертю дружини, заслуженої артистки України Батько-Нищук Оксани Василівни. Усім серцем поділяю горе сім’ї і разом схиляю голову в глибокій скорботі. Пішла з життя прекрасна людина, турботлива дружина та мати, талановита актриса. Залишились незіграними бажані ролі...», - написав глава держави.

«Детектор медіа» висловлює свої щирі співчуття Євгену Нищуку і його родині.

Фото: з Facebook Євгена Нищука

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2748
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду