detector.media
07.10.2016 13:33
Євген Нищук повідомив про смерть своєї дружини
Євген Нищук повідомив про смерть своєї дружини
Проти ночі 7 жовтня померла дружина міністра культури Євгена Нищука - актриса Оксана Батько-Нищук.

Про смерть дружини міністр повідомив у своєму Facebook.

«Сьогодні зі сну не стало матері мого сина, надзвичайно талановитої актриси, моєї дружини, рідної душі Оксани Батько-Нищук.. Дуже щирої та відкритої людини, яка так сильно любила людей… Яка, чутливо і близько до себе сприймала світ навколо і через таку любов ставала вразливою… Її блискуча Мавка з "Лісової пісні" наших студентських років завжди буде образом невмирущості... Її одержимість і розтерзаність з Богданом Ступкою у "Королі Лірі" вражала всіх чесністю. Наша любов в "Ассо та Піаф" була відображенням складних, але таких великих і сильних почуттів.  Це шок… Це шалена втрата… Це переживання за сина, як він це перенесе… Дуже боляче… Поставте, прошу, за Оксану свічечку в церкві…», - написав міністр.

Як повідомляє «Українська правда», Оксана Батько-Нищук народилася у 1973 році у Коломиї (Івано-Франківська область). Вона була актрисою Національного українського драматичного театру імені Івана Франка. Разом з Євгеном Нищуком виховувала сина Олексу, який народився у 1995 році.

Президент України Петро Порошенко висловив співчуття міністру культури Євгену Нищуку у зв’язку зі смертю його дружини Оксани Батько-Нищук.

Про це він написав у Facebook.

«Зателефонував моєму другові Євгену Нищуку та висловив свої щирі співчуття у зв'язку зі смертю дружини, заслуженої артистки України Батько-Нищук Оксани Василівни. Усім серцем поділяю горе сім’ї і разом схиляю голову в глибокій скорботі. Пішла з життя прекрасна людина, турботлива дружина та мати, талановита актриса. Залишились незіграними бажані ролі...», - написав глава держави.

«Детектор медіа» висловлює свої щирі співчуття Євгену Нищуку і його родині.

Фото: з Facebook Євгена Нищука

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY