Комаровський та Смірнова вестимуть нове шоу на радіо «Шансон»

Комаровський та Смірнова вестимуть нове шоу на радіо «Шансон»

4 Жовтня 2016
1723
4 Жовтня 2016
14:40

Комаровський та Смірнова вестимуть нове шоу на радіо «Шансон»

1723
На українській радіостанції «Шансон» з’явиться нове вечірнє шоу про здоров’я Komarovskiy today з ведучою телеканала «112 Україна» Ксенією Смірновою та лікарем Євгеном Комаровським
Комаровський та Смірнова вестимуть нове шоу на радіо «Шансон»
Комаровський та Смірнова вестимуть нове шоу на радіо «Шансон»

Про це повідомляє прес-служба Business Radio Group.

Komarovskiy today виходитиме щосереди з 17 до 18 години. У програмі – відповіді на актуальні питання профілактики і лікування, перевірені експертами рекомендації, спростування медичних міфів.

«Українці часто губляться в інформаційному потоці, намагаючись знайти достовірну інформацію про лікування… Тому ми і створили шоу «Komarovskiy today», щоб слухачі могли отримати чесні відповіді на свої найгостріші питання, зорієнтувалися в сучасних, прийнятих у цивілізованому світі методи профілактики і лікування. Основна наша мета – надати мільйонної аудиторії доступну і корисну для здоров'я інформацію», – повідомив лікар Комаровський.

Разом з ним в студії працюватиме телеведуча Смірнова. Зокрема, вона буде говорити з українськими зірками про те, як вони вирішують свої проблеми зі здоров'ям і лікуванням.

«Разом з лікарем, думці якого довіряє величезна аудиторія, ми рознесемо в пух і прах дурні домисли, дамо слушну і прикладну інформацію про те, як не дати себе обдурити, втратити час, гроші, здоров'я і відмінний настрій», – зазначила пані Смірнова.

Як повідомляє прес-служба, програма матиме рубрику «Хорошие вопросы», в якій пан Комаровський відповість на запитання радіослухачів. Свої запитання треба відправляти на doctor@shanson.ua.

Перший випуск програми Komarovskiy today вийде в ефір радіо «Шансон» 5 жовтня о 17:00.

Нагадаємо, 25 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку радіо «Шансон» (ТОВ «ТРК “Шансон”»), в ефірі якого зафіксувала 14 серпня трансляцію пісні Аріни Крамер «Сегодня все спокойно» («Спецназ»), що прославляє російський спецназ.

Фото - прес-служба Business Radio Group

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1723
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду