detector.media
04.10.2016 14:40
Комаровський та Смірнова вестимуть нове шоу на радіо «Шансон»
Комаровський та Смірнова вестимуть нове шоу на радіо «Шансон»
На українській радіостанції «Шансон» з’явиться нове вечірнє шоу про здоров’я Komarovskiy today з ведучою телеканала «112 Україна» Ксенією Смірновою та лікарем Євгеном Комаровським

Про це повідомляє прес-служба Business Radio Group.

Komarovskiy today виходитиме щосереди з 17 до 18 години. У програмі – відповіді на актуальні питання профілактики і лікування, перевірені експертами рекомендації, спростування медичних міфів.

«Українці часто губляться в інформаційному потоці, намагаючись знайти достовірну інформацію про лікування… Тому ми і створили шоу «Komarovskiy today», щоб слухачі могли отримати чесні відповіді на свої найгостріші питання, зорієнтувалися в сучасних, прийнятих у цивілізованому світі методи профілактики і лікування. Основна наша мета – надати мільйонної аудиторії доступну і корисну для здоров'я інформацію», – повідомив лікар Комаровський.

Разом з ним в студії працюватиме телеведуча Смірнова. Зокрема, вона буде говорити з українськими зірками про те, як вони вирішують свої проблеми зі здоров'ям і лікуванням.

«Разом з лікарем, думці якого довіряє величезна аудиторія, ми рознесемо в пух і прах дурні домисли, дамо слушну і прикладну інформацію про те, як не дати себе обдурити, втратити час, гроші, здоров'я і відмінний настрій», – зазначила пані Смірнова.

Як повідомляє прес-служба, програма матиме рубрику «Хорошие вопросы», в якій пан Комаровський відповість на запитання радіослухачів. Свої запитання треба відправляти на doctor@shanson.ua.

Перший випуск програми Komarovskiy today вийде в ефір радіо «Шансон» 5 жовтня о 17:00.

Нагадаємо, 25 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку радіо «Шансон» (ТОВ «ТРК “Шансон”»), в ефірі якого зафіксувала 14 серпня трансляцію пісні Аріни Крамер «Сегодня все спокойно» («Спецназ»), що прославляє російський спецназ.

Фото - прес-служба Business Radio Group

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY