Полтавська влада ігнорує питання місцевої журналістки

Полтавська влада ігнорує питання місцевої журналістки

26 Вересня 2016
1027
26 Вересня 2016
13:09

Полтавська влада ігнорує питання місцевої журналістки

1027
Полтавська міська рада відповіла на одне з трьох запитань, які містилися в інформаційному запиті журналістки УНН Людмили Кривобок, надісланому на ім’я міського голови Полтави Олександра Мамая
Полтавська влада ігнорує питання місцевої журналістки
Полтавська влада ігнорує питання місцевої журналістки

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

Журналістка надіслала запит 13 вересня. Вона цікавилась, які заходи проходитимуть у Полтаві з нагоди відзначення дня міста 23 вересня та скільки коштів з міського бюджету передбачено на святкування. Також журналістку цікавило, чи буде з нагоди Дня міста у Полтаві безкоштовний проїзд у громадському транспорті.

«19 вересня отримала відповідь, на три запитання запиту відповідь отримала лише на одне», – сказала пані Кривобок.  

Також вона додала, що «якби відношення якесь інакше було, спочатку по телефону по-хамськи буркнуть “пишіть запит”, потім ігнорують його».

Як зазначає ІМІ, журналістка збирається звертатися в Полтавську міську раду з повторним запитом на інформацію.

Нагадаємо, схожа ситуація на Львівщині. Там редактор видання «Медіа Дрогобиччина» Марія Кульчицька два тижні не отримує відповіді на запити редакції, адресовані меру міста Дрогобич Тарасу Кучмі та керівникові комунального підприємства «ЖЕО» Олегу Майданюку.

Фото: imi.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1027
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду