У Дрогобичі ігнорують журналістські запити

У Дрогобичі ігнорують журналістські запити

23 Вересня 2016
1661
23 Вересня 2016
17:30

У Дрогобичі ігнорують журналістські запити

1661
Редактор видання «Медіа Дрогобиччина» (Львівська область) Марія Кульчицька повідомляє, що два тижні не отримує відповіді на запити редакції, адресовані меру міста Дрогобич Тарасу Кучмі та керівникові комунального підприємства «ЖЕО» Олегу Майданюку
У Дрогобичі ігнорують журналістські запити
У Дрогобичі ігнорують журналістські запити

Про це пише Інститут масової інформації (ІМІ).

Як зазначено, 7 вересня редакторка «Медіа Дрогобиччина» подала чотири інформаційні запити, з яких один адресований міському голові Кучмі та ще три керівнику місцевого комунального підприємства «ЖЕО» Олегу Майданюку. 23 вересня редакція із запізненням отримала лише дві відповіді –  від КП «ЖЕО».

«Протягом двох днів представник ІМІ  намагався взяти коментар у міського голови Дрогобича Тараса Кучми та у керівника комунального підприємства “ЖЕО” Олега Майданюка, однак на телефонні дзвінки вони не відповідають», – пише ІМІ.

Законом про доступ до публічної інформації передбачено, що відповідь повинна бути надана не пізніше, ніж через 5 робочих днів.

На підтвердження своїх слів пані Кульчицька надала завізовані копії інформаційних запитів.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1661
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду