У «Фактів тижня» на ICTV – нова ведуча

У «Фактів тижня» на ICTV – нова ведуча

29 Серпня 2016
9003
29 Серпня 2016
12:06

У «Фактів тижня» на ICTV – нова ведуча

9003
Новою ведучою підсумкової інформаційної програми «Факти тижня» на ICTV стане Оксана Гутцайт, яка працює на телеканалі з 2015 року
У «Фактів тижня» на ICTV – нова ведуча
У «Фактів тижня» на ICTV – нова ведуча

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Підсумкову інформаційну програму «Факти тижня» на ICTV з 4 вересня вестиме Оксана Гутцайт. 

У релізі ICTV зазначено, що пані Гутцайт прийшла на телеканал у березні 2015 року як ведуча вечірніх випусків інформаційної програми «Факти». Вона має 12-річний досвід роботи на телебаченні, зокрема в інформаційному мовленні (НТН, Новий канал, Перший Національний, БТБ).

На ICTV пані Гутцайт відтепер поєднуватиме роботу в тижневику «Факти тижня» з основними випусками «Фактів» і продовжить вести новини о 21.05.

Нагадаємо, тижневик «Факти тижня з Оксаною Соколовою» пішов у відпустку з 24 липня.

В останньому випуску телесезону автор і ведуча Оксана Соколова повідомила, що прийняла рішення взяти паузу в ефірній роботі на каналі ICTV, щоб зайнятися  реалізацією нових проектів. Проте вона й надалі залишається керівником департаменту публіцистичних проектів, в рамках якого виробляється програма «Факти тижня» і продюсується «Інсайдер».

 «Я переконана, що прихід в команду «Фактів тижня» Оксани Гутцайт додасть тижневику нових фарб та свіжих ідей.  І при цьому буде збережено той фірмовий стиль, який так полюбився нашим глядачам. Знаю Оксану багато років, тому впевнена, що передаю папку ведучої у надійні і фахові руки!», – коментує пані Соколова.

Перший випуск «Фактів тижня» з новою ведучою на ICTV відбудеться 4 вересня о 18:45.

Нагадаємо, про ймовірне призначення пані Гутцайт на посаду ведучої «Фактів тижня» вже писав «Детектор медіа». Також, за інформацією власних джерел редакції, новим ведучим суспільно-політичного ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV замість Андрія Куликова може стати ведучий телеканалу «112 Україна» Вадим Карп’як, а ведучою програми розслідувань «Інсайдер» замість Христини Суворіної може стати журналістка ТСН Юлія Панкова.

 

На фото – Оксана Гутцайт

Фото: ICTV

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9003
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду