detector.media
29.08.2016 12:06
У «Фактів тижня» на ICTV – нова ведуча
У «Фактів тижня» на ICTV – нова ведуча
Новою ведучою підсумкової інформаційної програми «Факти тижня» на ICTV стане Оксана Гутцайт, яка працює на телеканалі з 2015 року

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Підсумкову інформаційну програму «Факти тижня» на ICTV з 4 вересня вестиме Оксана Гутцайт. 

У релізі ICTV зазначено, що пані Гутцайт прийшла на телеканал у березні 2015 року як ведуча вечірніх випусків інформаційної програми «Факти». Вона має 12-річний досвід роботи на телебаченні, зокрема в інформаційному мовленні (НТН, Новий канал, Перший Національний, БТБ).

На ICTV пані Гутцайт відтепер поєднуватиме роботу в тижневику «Факти тижня» з основними випусками «Фактів» і продовжить вести новини о 21.05.

Нагадаємо, тижневик «Факти тижня з Оксаною Соколовою» пішов у відпустку з 24 липня.

В останньому випуску телесезону автор і ведуча Оксана Соколова повідомила, що прийняла рішення взяти паузу в ефірній роботі на каналі ICTV, щоб зайнятися  реалізацією нових проектів. Проте вона й надалі залишається керівником департаменту публіцистичних проектів, в рамках якого виробляється програма «Факти тижня» і продюсується «Інсайдер».

 «Я переконана, що прихід в команду «Фактів тижня» Оксани Гутцайт додасть тижневику нових фарб та свіжих ідей.  І при цьому буде збережено той фірмовий стиль, який так полюбився нашим глядачам. Знаю Оксану багато років, тому впевнена, що передаю папку ведучої у надійні і фахові руки!», – коментує пані Соколова.

Перший випуск «Фактів тижня» з новою ведучою на ICTV відбудеться 4 вересня о 18:45.

Нагадаємо, про ймовірне призначення пані Гутцайт на посаду ведучої «Фактів тижня» вже писав «Детектор медіа». Також, за інформацією власних джерел редакції, новим ведучим суспільно-політичного ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV замість Андрія Куликова може стати ведучий телеканалу «112 Україна» Вадим Карп’як, а ведучою програми розслідувань «Інсайдер» замість Христини Суворіної може стати журналістка ТСН Юлія Панкова.

 

На фото – Оксана Гутцайт

Фото: ICTV

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY