Громадська рада при Держкомтелерадіо проведе виїзне засідання в Дніпрі

Громадська рада при Держкомтелерадіо проведе виїзне засідання в Дніпрі

22 Липня 2016
1748
22 Липня 2016
14:32

Громадська рада при Держкомтелерадіо проведе виїзне засідання в Дніпрі

1748
25 липня у Дніпрі відбудеться виїзне засідання громадської ради при Держкомтелерадіо. Розглядатимуть ситуацію, яка склалася з роздержавленням КП «Редакція газети «Зоря» Дніпровської обласної ради.
Громадська рада при Держкомтелерадіо проведе виїзне засідання в Дніпрі
Громадська рада при Держкомтелерадіо проведе виїзне засідання в Дніпрі

Про це повідомляє прес-служба Комітету.

25 липня о 14.00 у приміщенні Дніпровської обласної організації НСЖУ (вул. Старокозацька, 8, м. Дніпро) відбудеться позачергове виїзне засідання громадської ради при Держкомтелерадіо. Ті члени громадської ради, які не зможуть приїхати до Дніпра, братимуть участь у засіданні в режимі он-лайн (Scype).

На порядку денному – розгляд наступних питань:

  1. Обговорення та внесення пропозицій до проекту Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку надання державної підтримки реформованим друкованим засобам масової інформації місцевої сфери розповсюдження».
  2. Обговорення та внесення пропозицій до проекту Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку перетворення державного підприємства «Українська студія телевізійних фільмів «Укртелефільм» у ПАТ «Укртелефільм»
  3. Розгляд ситуації, яка склалася з роздержавленням КП «Редакція газети «Зоря» Дніпровської обласної ради ( за зверненням колективу редакції).

Телефон для довідок: +380 67 430 22 27. Контактна особа – голова громадської ради при Держкомтелерадіо Олександр Човган.

Нагадаємо, Дніпропетровська обласна влада чотири місяці не виносить на розгляд депутатів рішення зборів трудового колективу дніпропетровської обласної газети «Зоря» про участь у реформуванні друкованих ЗМІ на першому етапі. Натомість у газети планують забрати приміщення редакції.

Головний редактор газети «Зоря» Ксенія Зайцева заявила, що засновник грубо порушує закон про роздержавлення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1748
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду