На Херсонщині невідомі пограбували місцеву газету

На Херсонщині невідомі пограбували місцеву газету

31 Травня 2016
1281
31 Травня 2016
10:40

На Херсонщині невідомі пограбували місцеву газету

1281
У місті Гола Пристань (Херсонська область) невідомі зламали двері та пограбували редакцію міської газети «Рідна Пристань», яка знаходиться на другому поверсі Палацу культури «Сузір'я».
На Херсонщині невідомі пограбували місцеву газету
На Херсонщині невідомі пограбували місцеву газету

Про це повідомляє видання «Новини рідного краю».

Пограбування сталося на вихідних. З редакції грабіжники викрали техніку - два комп'ютери з комплектуючими, диктофон, фотоапарат, два зарядні пристрої, принтер та іншу техніку.

У комп'ютерах зберігалися матеріали, фото, документи - архів роботи газети за останні майже 10 років. Чи копіювали у редакції газети напрацьовані матеріали, не повідомляється.

Редакція просить свідків, які бачили грабіжників або мають будь-яку інформацію з цього приводу, повідомити до міської ради (вул. 1 Травня, 14, 2-12-77), МПК «Сузір'я» (вул. 1 Травня, 45, 7-72-91, 2-64-60) або в поліцію. Анонімність гарантується.

Нагадаємо, поліція порушила кримінальне провадження за ст. 171. ч.1 (перешкоджання законній професійній діяльності журналіста) за фактом нападу 25 травня у Херсоні чоловіка депутатки Суворовської районної ради Тараса Бурди на журналіста видання «Мост», представника Інституту масової інформації (ІМІ) в Херсонській області, регіонального координатора всеукраїнського руху «Під контролем» Сергія Нікітенка. Журналіст отримав травму голови.

Фото: «Новини рідного краю»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1281
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
херсон
2887 дн. тому
Ошибка в подзаголовке "редакцію міської газети «Родня Пристань»". А никитенко был нетрезв, представлялся общественным доктором, вел себя агрессивно. Попытался спровоцировать драку ударив человека ногой в спину.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду