detector.media
31.05.2016 10:40
На Херсонщині невідомі пограбували місцеву газету
На Херсонщині невідомі пограбували місцеву газету
У місті Гола Пристань (Херсонська область) невідомі зламали двері та пограбували редакцію міської газети «Рідна Пристань», яка знаходиться на другому поверсі Палацу культури «Сузір'я».

Про це повідомляє видання «Новини рідного краю».

Пограбування сталося на вихідних. З редакції грабіжники викрали техніку - два комп'ютери з комплектуючими, диктофон, фотоапарат, два зарядні пристрої, принтер та іншу техніку.

У комп'ютерах зберігалися матеріали, фото, документи - архів роботи газети за останні майже 10 років. Чи копіювали у редакції газети напрацьовані матеріали, не повідомляється.

Редакція просить свідків, які бачили грабіжників або мають будь-яку інформацію з цього приводу, повідомити до міської ради (вул. 1 Травня, 14, 2-12-77), МПК «Сузір'я» (вул. 1 Травня, 45, 7-72-91, 2-64-60) або в поліцію. Анонімність гарантується.

Нагадаємо, поліція порушила кримінальне провадження за ст. 171. ч.1 (перешкоджання законній професійній діяльності журналіста) за фактом нападу 25 травня у Херсоні чоловіка депутатки Суворовської районної ради Тараса Бурди на журналіста видання «Мост», представника Інституту масової інформації (ІМІ) в Херсонській області, регіонального координатора всеукраїнського руху «Під контролем» Сергія Нікітенка. Журналіст отримав травму голови.

Фото: «Новини рідного краю»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY