25 травня – показ фільму Маслобойщикова «Український аргумент» і зустріч із режисером

25 травня – показ фільму Маслобойщикова «Український аргумент» і зустріч із режисером

20 Травня 2015
2951
20 Травня 2015
13:48

25 травня – показ фільму Маслобойщикова «Український аргумент» і зустріч із режисером

2951
25 травня – показ фільму Маслобойщикова «Український аргумент» і зустріч із режисером
25 травня – показ фільму Маслобойщикова «Український аргумент» і зустріч із режисером

25 травня о 19.00 у кінотеатрі українського фільму «Ліра» пройде показ стрічки Сергія Маслобойщикова «Український аргумент» і зустріч із режисером.

 

Годинний документальний фільм - це колективний портрет пересічних творців Революції Гідності 2013-2014 та їх окремих опонентів. Люди самі розповідають про себе, про свою долю, про свої наміри, сподівання та прагнення.

 

Над картиною працювали: головний оператор Богдан Вержбицький, зйомки - Сергій Маслобойщиков, Світлана Зінов'єва, Марина Ляпіна, Михайло ІллєнкоЗвук: Катерина Герасимчук, Дмитро Скрипка. Продюсери: Сергій Маслобойщиков, Світлана Зінов'єва. 

 

У квітні «Український аргумент» демонструвався з аншлагом у Парижі, на відкритті тижні українського кіно.

 

 

Це вже не перший фільм Сергія Маслобойщикова, присвячений революційним подіям в Україні. У 2005 році відомий режисер театру і кіно випустив документальну стрічку «Люди з Майдану/People from Maydan. Nevseremos!».

 

Сергій Маслобойщиков - режисер театру і кіно. Автор сценаріїв і режисер кінокартин: «Сільський лікар» (1988, Гран-прі Вищих курсів сценаристів і режисерів, Москва, 1988; Приз за найкраще зображувальне рішення, Москва, 1988; Приз за розвиток кіномови, Москва, 1990; Ретроспективний показ на міжнародних кінофестивалях у Клермон-Феран, Лондоні, Варшаві, Москві, Парижі, Ліоні, Нью-Йорку, Локарно, 1988-1990), «Інший» (1989, Приз за режисуру на Міжнародному кінофестивалі студентських фільмів в Москві; За розвиток кіномови, високі естетичні якості, роботу з акторами, найкращий ігровий фільм на фестивалі «Франція - Україна»), «Співачка Жозефіна й мишачий народ» (1994. Приз за найкраще пластичне вирішення на кінофестивалі «Кіношок-94» Анапа, Росія; Приз за найкращий повнометражний художній фільм Міжнародного кінофестивалю «Молодість-94», Київ; Приз за режисуру Каїрського МКФ, Єгипет, 1995; Приз кінофестивалю «Література і кіно», Гатчина, Росія), ), «Шум вітру» (2002. Приз кінофестивалю «Бригантина». Бердянськ, 2002), телефільмів «... Від Булгакова» (1999), «Данило Лідер» (2000).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2951
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду