Робота української студії Postmodern увійшла до шорт-ліста голівудської премії VES Awards

Робота української студії Postmodern увійшла до шорт-ліста голівудської премії VES Awards

14 Січня 2015
4304
14 Січня 2015
13:41

Робота української студії Postmodern увійшла до шорт-ліста голівудської премії VES Awards

4304
Робота української студії Postmodern увійшла до шорт-ліста голівудської премії VES Awards
Робота української студії Postmodern увійшла до шорт-ліста голівудської премії VES Awards

Трейлер до онлайн-гри War thunder, який створила українська студія постродакшну Postmodern, увійшов до шорт-ліста голівудської премії VES Awards. Про це повідомляється на сайті групи Film.ua, до якої входить студія.

 

Ця робота українських VFX-фахівців змагатиметься у номінації «Створення видатної локації в телешоу, рекламі або відеогрі» з відомими серіалами «Гра престолів», «Страшні казки», а також рекламним роликом компанії Coca-Cola.

 

Онлайн-гру War thunder присвячено бойовій авіації, бронетехніці та флоту часів Другої світової і Корейської війн. В зйомках трейлеру взяли участь живі актори. На YouТube відеоробота наразі має більше 4,5 мільйонів переглядів.

 

«За 13 років існування премії ми опиняємося в шорт-лісті вчетверте. Це велика честь - бути в одній номінації з такими видатними проектами, як «Гра престолів» і «Страшні казки». Але цей шорт-ліст - закономірний результат копіткої праці нашої блискучої команди. Я вірю, що цього року нам вдасться нарешті перемогти «Гру престолів» і отримати престижну премію», - каже CEO студії Postmodern Єгор Борщевський.

 

Щорічно нагороди Visual Effects Society (VES) вручаються в Лос-Анжелесі за найбільш видатні досягнення в області візуальних ефектів і digital entertainment. Цього року церемонія відбудеться 4 лютого. Головним гостем вечора стане видатний режисер, продюсер і сценарист Дж. Дж. Абрамс («Зоряний шлях», «Місія нездійсненна», «Зоряні війни: Епізод VII»).

 

«Самі по собі візуальні ефекти - незначні, якщо не допомагають розповісти історію. Цього року ми розглядаємо чудові проекти, які самі розповідають історію так, як цього ще ніхто не робив. VES Awards пишається тим, що є єдиною організацією, яка демонструє роботи дивовижних художників в самих різних областях і відзначає їх заслуги», - зазначає голова премії VES Джеффрі Окун.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у 2012 році на премію VES було номіновано фільм компанії Film.ua «Балада про Бомбера», спецефекти до якого створювала компанія Postmodern. В 2011 році керівники компаній Postmodern та Signal Red (група Film.ua) Єгор Олесов та Євген Санніков стали членами світової асоціації спеціалістів з візуальних ефектів The Visual Effects Society (VES).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4304
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду