detector.media
14.01.2015 13:41
Робота української студії Postmodern увійшла до шорт-ліста голівудської премії VES Awards
Робота української студії Postmodern увійшла до шорт-ліста голівудської премії VES Awards

Трейлер до онлайн-гри War thunder, який створила українська студія постродакшну Postmodern, увійшов до шорт-ліста голівудської премії VES Awards. Про це повідомляється на сайті групи Film.ua, до якої входить студія.

 

Ця робота українських VFX-фахівців змагатиметься у номінації «Створення видатної локації в телешоу, рекламі або відеогрі» з відомими серіалами «Гра престолів», «Страшні казки», а також рекламним роликом компанії Coca-Cola.

 

Онлайн-гру War thunder присвячено бойовій авіації, бронетехніці та флоту часів Другої світової і Корейської війн. В зйомках трейлеру взяли участь живі актори. На YouТube відеоробота наразі має більше 4,5 мільйонів переглядів.

 

«За 13 років існування премії ми опиняємося в шорт-лісті вчетверте. Це велика честь - бути в одній номінації з такими видатними проектами, як «Гра престолів» і «Страшні казки». Але цей шорт-ліст - закономірний результат копіткої праці нашої блискучої команди. Я вірю, що цього року нам вдасться нарешті перемогти «Гру престолів» і отримати престижну премію», - каже CEO студії Postmodern Єгор Борщевський.

 

Щорічно нагороди Visual Effects Society (VES) вручаються в Лос-Анжелесі за найбільш видатні досягнення в області візуальних ефектів і digital entertainment. Цього року церемонія відбудеться 4 лютого. Головним гостем вечора стане видатний режисер, продюсер і сценарист Дж. Дж. Абрамс («Зоряний шлях», «Місія нездійсненна», «Зоряні війни: Епізод VII»).

 

«Самі по собі візуальні ефекти - незначні, якщо не допомагають розповісти історію. Цього року ми розглядаємо чудові проекти, які самі розповідають історію так, як цього ще ніхто не робив. VES Awards пишається тим, що є єдиною організацією, яка демонструє роботи дивовижних художників в самих різних областях і відзначає їх заслуги», - зазначає голова премії VES Джеффрі Окун.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у 2012 році на премію VES було номіновано фільм компанії Film.ua «Балада про Бомбера», спецефекти до якого створювала компанія Postmodern. В 2011 році керівники компаній Postmodern та Signal Red (група Film.ua) Єгор Олесов та Євген Санніков стали членами світової асоціації спеціалістів з візуальних ефектів The Visual Effects Society (VES).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY