Мер міста таки обматюкала журналістку? Відео

29 Березня 2011
28673
29 Березня 2011
10:51

Мер міста таки обматюкала журналістку? Відео

28673
Скандальний мер Слов’янська Донецької області Неля Штепа планує судитися з Youtube за розповсюдження відеоролика, на якому вона обізвала журналістку газети «Вісті» Ольгу Гетьманську «с**ою»
Мер міста таки обматюкала журналістку? Відео

Про це йдеться у «Програмі Максимум в Україні» на телеканалі ICTV.

 

Сам інцидент трапився на початку березня під час прес-конференції, присвяченої 100 дням роботи мера. Тоді, як це видно з відеозапису на Youtube, під час формулювання запитання журналістки, мер обізвала її «с**ою». Пізніше Неля Штепа переконувала, що зовсім не матюкала журналістку, яка поставила незручне запитання, а лише кликала «електрика Саню».

 

 

 

 

Як з'ясували журналісти програми «Програма Максимум в Україні», ніякий електрик Саня у мерії не працює. Та й сама мер пізніше заявила, що вже не пам'ятає, щоб когось такого кликала.

 

«Я не кликала Саню. Я спитала, можливо, якось, я не знаю...» - сказала мер журналістці телеканалу ICTV.

 

Водночас, голова Національної Спілки журналістів України Ігор Лубченко пропонує записати мера Слов'янська Донецької області Нелю Штепу до списку ворогів преси.

 

«Днями на засіданні за участю голови Донецької організації НСЖУ, (він секретар Національної спілки журналістів України) ми вирішили записати її в список ворогів преси не за це, там є за що її записати і без цього», - запевняє голова спілки журналістів.

 

«В неї і без цього випадку є за що. Про те, як вона працює і як ставиться до журналістів. Наприклад, те що вона закрила газету районної ради незаконно. Була структура, яка називалась "Совет" і видавала газету ради. Коли вона стала головою, вона винесла на сесію ради питання про те, щоб цю газету закрити. Вони могли прийняти рішення за яких ось обставин, чи нема грошей, нема кадрів. Але вони відмінили рішення 20-літньої давності і таким чином вважають, що закрито газету. Але вона не закрита, бо це не підстава, щоб відкликати свідоцтво про реєстрацію. Я сказав у суботу на засіданні, що це просто підстава йти до прокурора, який має порушити справу проти неї за корупцію, бо це корупція», - заявив Ігор Лубченко ІА «Регіональні Новини».

 

 

 

 

Також голова НСЖУ повідомив, що Неля Штепа на сесії міськради при розгляді питання під пунктом «Різне» вигнала журналістів із зали засідань.

 

«Один журналіст лишився з газети "Донеччина". Вона сказала йому, що це їхні особисті справи, що ці питання треба розглядати чи в сімейному кругу, чи що це особисте. Якби вона закрила сесію, а потім попросила депутатів ще щось обговорити, а так це було в порядку денному, тому виганяти журналістів вона не мала жодного права», - додав очільник Національної спілки журналістів України.

 

«Українська правда. Життя»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Українська правда. Життя»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28673
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду