До 14 вересня – реєстрація на семінар ГО «Детектор медіа» «Виклики для журналістів під час роботи у передвиборний період»

12 Вересня 2014
5959
12 Вересня 2014
13:00

До 14 вересня – реєстрація на семінар ГО «Детектор медіа» «Виклики для журналістів під час роботи у передвиборний період»

5959
До уваги журналістів з міста Одеси та Донецької, Луганської, Запорізької, Дніпропетровської та Одеської областей!
До 14 вересня – реєстрація на семінар ГО «Детектор медіа» «Виклики для журналістів під час роботи у передвиборний період»

17 вересня громадська організація «Детектор медіа» проводить безкоштовний семінар «Виклики для журналістів під час роботи у передвиборчий період».

 

Семінар відбудеться у м. Одесі, в конференц-центрі Hub Odessa (вул. Грецька 1) з 11.00 до 16.30. Реєстрація почнеться о 10.30.

 

Основними спікерами семінару будуть відомий медіа-експерт Роман Головенко та журналіст каналу ТBi та «Громадського радіо» Дмитро Тузов.

 

Роман Головенко - юрист Інституту масової інформації (ІМІ), громадський активіст. Працює в галузях медіа права, нормотворення, адміністративного судочинства, громадських експертиз органів виконавчої влади, етичних стандартів журналістики. Є автором численних статей стосовно  правового регулювання інформаційної сфери, співавтором текстів законів «Про доступ до публічної інформації» та «Про інформацію» (нова редакція).

 

Дмитро Тузов - відомий журналіст, ведучий телеканалу ТВі та «Громадського радіо». Колишній головний редактор Інформаційно-аналітичної служби телеканалу ТОНІС. Має великий досвід висвітлення виборів, у 2014 р.- ведучий online інтерв`ю кандидатів у Президенти України Campus-Talk (ефір на ресурсах: «Українська правда», «Громадське ТБ», «Громадське радіо», «Детектор медіа» та ін.)

 

Семінар розраховано в першу чергу на журналістів, які мають намір висвітлювати парламентські вибори 26 жовтня 2014 року, в тому числі працювати в день виборів. Під час заходу велика увага приділятиметься етичним та професійним стандартам журналістики в контексті виборів. Другою важливою темою стануть права і обов'язки журналістів під час виборів, правові норми, які регулюють роботу журналістів у передвиборчий період, механізми протидії порушенням прав журналістів тощо.  Під час семінару всі учасники матимуть змогу поставити свої запитання до експертів і долучитися до дискусії.

 

Взяти участь зможуть лише запрошені учасники. Для участі у заході потрібно заповнити електронну анкету до 10.00 14 вересня. Відібраних учасників буде повідомлено 15 вересня. Організатори забезпечують харчування учасників протягом дня та відшкодування витрат на проїзд для учасників з регіонів. Із додатковими запитаннями просимо звертатися до Ірини Чуприни за тел.068-107-46-27, або написавши на електронну адресу chupryna.iryna@gmail.com.

 

Семінар організовано за підтримки Internews Network в рамках програми U-Media.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5959
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду