detector.media
12.09.2014 13:00
До 14 вересня – реєстрація на семінар ГО «Детектор медіа» «Виклики для журналістів під час роботи у передвиборний період»
До уваги журналістів з міста Одеси та Донецької, Луганської, Запорізької, Дніпропетровської та Одеської областей!

17 вересня громадська організація «Детектор медіа» проводить безкоштовний семінар «Виклики для журналістів під час роботи у передвиборчий період».

 

Семінар відбудеться у м. Одесі, в конференц-центрі Hub Odessa (вул. Грецька 1) з 11.00 до 16.30. Реєстрація почнеться о 10.30.

 

Основними спікерами семінару будуть відомий медіа-експерт Роман Головенко та журналіст каналу ТBi та «Громадського радіо» Дмитро Тузов.

 

Роман Головенко - юрист Інституту масової інформації (ІМІ), громадський активіст. Працює в галузях медіа права, нормотворення, адміністративного судочинства, громадських експертиз органів виконавчої влади, етичних стандартів журналістики. Є автором численних статей стосовно  правового регулювання інформаційної сфери, співавтором текстів законів «Про доступ до публічної інформації» та «Про інформацію» (нова редакція).

 

Дмитро Тузов - відомий журналіст, ведучий телеканалу ТВі та «Громадського радіо». Колишній головний редактор Інформаційно-аналітичної служби телеканалу ТОНІС. Має великий досвід висвітлення виборів, у 2014 р.- ведучий online інтерв`ю кандидатів у Президенти України Campus-Talk (ефір на ресурсах: «Українська правда», «Громадське ТБ», «Громадське радіо», «Детектор медіа» та ін.)

 

Семінар розраховано в першу чергу на журналістів, які мають намір висвітлювати парламентські вибори 26 жовтня 2014 року, в тому числі працювати в день виборів. Під час заходу велика увага приділятиметься етичним та професійним стандартам журналістики в контексті виборів. Другою важливою темою стануть права і обов'язки журналістів під час виборів, правові норми, які регулюють роботу журналістів у передвиборчий період, механізми протидії порушенням прав журналістів тощо.  Під час семінару всі учасники матимуть змогу поставити свої запитання до експертів і долучитися до дискусії.

 

Взяти участь зможуть лише запрошені учасники. Для участі у заході потрібно заповнити електронну анкету до 10.00 14 вересня. Відібраних учасників буде повідомлено 15 вересня. Організатори забезпечують харчування учасників протягом дня та відшкодування витрат на проїзд для учасників з регіонів. Із додатковими запитаннями просимо звертатися до Ірини Чуприни за тел.068-107-46-27, або написавши на електронну адресу chupryna.iryna@gmail.com.

 

Семінар організовано за підтримки Internews Network в рамках програми U-Media.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY