Рена Назарова планує повернутися в ефір, але не як ведуча «Київського форуму»

Рена Назарова планує повернутися в ефір, але не як ведуча «Київського форуму»

20 Серпня 2014
5078

Рена Назарова планує повернутися в ефір, але не як ведуча «Київського форуму»

5078
Рена Назарова планує повернутися в ефір, але не як ведуча «Київського форуму»
Рена Назарова планує повернутися в ефір, але не як ведуча «Київського форуму»

Телеведуча Рена Назарова, яка обрана депутатом Київської міської ради і продовжує працювати на телеканалі ZIK, планує повернутися в ефір, але не в якості ведучої проекту «Київський форум». Про це вона сказала в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

«Я обов'язково планую повернутися в ефір чи то каналу ZIK, чи майбутнього каналу "Суспільне телебачення Києва" (СТК), але не ведучою "Київського форуму". Під час літньої перерви був час подумати над своїми проектами далі. "Київський форум" своє віджив, відпрацювавши 7 років. Це занадто багато для телепроекту. Ми не хочемо повертатися до старого формату. Крім того, я стала депутатом Київської міської ради. Тому ми з ZIK сплануємо разом якийсь інший формат. Яким він буде, ще не можу сказати. Зараз для мене СТК в пріоритеті, спочатку запустимо цей процес, а тоді будемо думати про ефір», - сказала Рена Назарова.

 

Генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов у коментарі «Детектор медіа» повідомив, що телеканал не проти продовжити співпрацю з Реною Назаровою. Щодо можливості відновлення «Київського форуму» з іншою ведучою, то він сказав, що у якості ведучої цього проекту вони бачать тільки Рену Назарову.

 

Як писала «Детектор медіа», соціальне ток-НЕшоу «Київський форум» із Реною Назаровою в оновленому форматі з грудня 2013 року виходило на каналі ZIK. Раніше програма «Київський форум» протягом шести років виходила на столичному КДР ТРК (тепер - «Центральний канал») і припинила вихід у травні 2013 року.

 

Нагадаємо, Рена Назарова стала секретарем постійної депутатської комісії Київради з питань інформаційної політики та реклами.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», раніше Рена Назарова очолила ініціативну групу зі створення суспільного телебачення м. Києва. Його планують створити на базі державної ТРК «Київ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5078
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду