У Київраді створили комісію з питань інформаційної політики та реклами

У Київраді створили комісію з питань інформаційної політики та реклами

20 Червня 2014
9012
20 Червня 2014
16:57

У Київраді створили комісію з питань інформаційної політики та реклами

9012
У Київраді створили комісію з питань інформаційної політики та реклами
У Київраді створили комісію з питань інформаційної політики та реклами

Вчора, 19 червня,  депутати Київської міської ради проголосували про створення Постійної комісії з питань інформаційної політики та реклами. Про це повідомляється на сайті Київради.

 

До комісії увійшли наступні депутати: Олена Матузко, Дмитро Бондаренко, Рена Назарова, Олег Калініченко, Роман Адрейко, Валентина Мандрик, Павло Тарасюк, Андрій Березовський.

 

Головою Постійної комісії призначили PR-директора 5-го каналу Олену Матузко. Цю новину вони підтвердила «Детектор медіа» особисто. Заступником голови комісії став директор «ЛІГАБізнесІнформ» Дмитро Бондаренко, секретарем обрано телеведучу програми «Київський форум» на каналі ZIK Рену Назарову.

 

Зауважимо, що раніше у Київраді не було комісії, яка б займалася питаннями інформаційною політикою. В Київраді минулого скликання такими питаннями опікувалися у Постійній комісії з питань місцевого самоврядування, регіональних, міжнародних зв‘язків та інформаційної політики.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», раніше Рена Назарова очолила ініціативну групу зі створення суспільного телебачення м.Києва. Його планують створити на базі державної ТРК «Київ».

 

Нагадаємо, як повідомляло видання «Вибори і ЗМІ», до Київської міської ради прошли активіст і журналіст Ігор Луценко, PR-директор 5-го каналу Олена Матузко, гендиректор і співвласник телерадіокомпанії «Люкс» (радіо «Люкс ФМ», телеканал «24» і «Радіо 24») Роман Андрейко, телеведуча Рена Назарова та телеведучий, головний редактор і видавець газети «Бульвар Гордона» Дмитро Гордон.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9012
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду