Дмитро Кисельов приїхав до Криму, аби розвивати російські ЗМІ

Дмитро Кисельов приїхав до Криму, аби розвивати російські ЗМІ

22 Квітня 2014
5636

Дмитро Кисельов приїхав до Криму, аби розвивати російські ЗМІ

5636
Дмитро Кисельов приїхав до Криму, аби розвивати російські ЗМІ
Дмитро Кисельов приїхав до Криму, аби розвивати російські ЗМІ

До Криму прибув скандальний російський журналіст, телеведучий, генеральнимй директор міжнародного інформаційного агентства «Россия сегодня» Дмитро Кисельов.. Про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на інформацію нелегітимного кримського парламенту.

 

Дмитро Кисельов має на меті розвиток на півострові російських ЗМІ  і вже зустрівся з головою Державної Ради невизнаної Республіки Крим Володимиром Константиновим.

 

«Ключовою темою обговорення стали перспективи розвитку кримського медіапростору і можливості відкриття в республіці мультимедійного прес-центру , а також радіоканалу мережі ВГТРК», - йдеться в повідомленні кримського парламенту.

 

Дмитро Кисельов також вів мову про проведення 12-го щорічного джазового фестивалю «Джаз-Коктебель» в Криму і організаційні питання, пов'язані з ним. Наприкінці березня у зв'язку з анексією Криму організатори фестивалю «Джаз Коктебель» заявили, що фестиваль переїжджає до Києва.

 

Нагадаємо, російський ведучий Дмитро Кисельов, який опинився в чорних списках США та Європейського Союзу після агресії Росії проти Криму, в інтерв`ю «Известиям» заявив, що розцінює  розповів санкції як «неприємний небезпечний прецедент» і вважає їх «зрадою європейських цінностей».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5636
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
не смішіть мої тапки
3656 дн. тому
Яка пропаганда,!Черговий розводняк. У нього дача в КриSSії. Приїхав перевірити. А Пукіну доповість про успішно проведену особисто ним надважку роботу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду