Донецькій міліції нічого не відомо про викрадених у Слов’янську журналістів

21 Квітня 2014
4598

Донецькій міліції нічого не відомо про викрадених у Слов’янську журналістів

4598
Донецькій міліції нічого не відомо про викрадених у Слов’янську журналістів

На теперішній час правоохоронці не виявили свідків, які підтверджують факти викрадення, також немає і відомостей про перебування даних у Слов'янську журналістів Ірми Крат та Сергія Лефтера (Україна), Поля Гого й Коссімо Аттанасіо (Італія) та Дмитра Галка (Білорусь). Про це йдеться в повідомленні служби зв`язків з громадьскістю ГУМВС України в Донецькій області.

 

«Різні джерела повідомляють, що у викрадених відібрали гроші, документи, фототехніку і силою утримують їх у полоні, - йдеться в повідомленні. - Інформація про факти викрадення внесена в журнал єдиного обліку звернень та заяв громадян ГУМВС України в Донецькій області. Проводиться перевірка. Заяв про вчинення цих кримінальних правопорушень до міліції не надходило».

 

Як писала «Детектор медіа», Ірма Крат сьогодні в рамках прес-конференції СБУ повідомила про своє місцезнаходження понад 20-ти представників ЗМІ  з різних країн світу.

 

Щодо Сергія Лефтера журналісти звернулися до Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) та інших міжнародних організацій.

 

Поля Гого, Коссімо Аттанасіо та Дмитра Галка з полону вже відпустили.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4598
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду