detector.media
21.04.2014 19:45
Донецькій міліції нічого не відомо про викрадених у Слов’янську журналістів

На теперішній час правоохоронці не виявили свідків, які підтверджують факти викрадення, також немає і відомостей про перебування даних у Слов'янську журналістів Ірми Крат та Сергія Лефтера (Україна), Поля Гого й Коссімо Аттанасіо (Італія) та Дмитра Галка (Білорусь). Про це йдеться в повідомленні служби зв`язків з громадьскістю ГУМВС України в Донецькій області.

 

«Різні джерела повідомляють, що у викрадених відібрали гроші, документи, фототехніку і силою утримують їх у полоні, - йдеться в повідомленні. - Інформація про факти викрадення внесена в журнал єдиного обліку звернень та заяв громадян ГУМВС України в Донецькій області. Проводиться перевірка. Заяв про вчинення цих кримінальних правопорушень до міліції не надходило».

 

Як писала «Детектор медіа», Ірма Крат сьогодні в рамках прес-конференції СБУ повідомила про своє місцезнаходження понад 20-ти представників ЗМІ  з різних країн світу.

 

Щодо Сергія Лефтера журналісти звернулися до Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) та інших міжнародних організацій.

 

Поля Гого, Коссімо Аттанасіо та Дмитра Галка з полону вже відпустили.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY