Анна Безулик з командою залишила «Інтер»

Анна Безулик з командою залишила «Інтер»

28 Листопада 2013
19388
28 Листопада 2013
13:26

Анна Безулик з командою залишила «Інтер»

19388
Анна Безулик з командою залишила «Інтер»
Анна Безулик з командою залишила «Інтер»

Телеведуча Анна Безулик разом з частиною своєї команди в листопаді залишила телеканал «Інтер». Цю інформацію вона особисто підтвердила «Детектор медіа».

 

Крім пані Безулик з «Інтера» пішли головний редактор її програми «Справедливість» Леонід Мілявський, координатор проекту Василь Рябчук і випусковий редактор Світлана Копанська.

 

Василь Рябчук, який деякий час працював на «Інтері» редактором ток-шоу Сергія Дорофєєва «Стосується кожного», і Світлана Копанська нині працюють на телеканалі «Еспресо.TV» Миколи Княжицього, де готують дві програми. Анна Безулик і Леонід Мілявський наразі перебувають у творчій відпустці.

 

Нагадаємо, Анна Безулик вела на «Інтері» суспільно-політичне ток-шоу «Справедливість». Прем'єра відбулася 25 січня, проект замінив в ефірі «Велику політику з Євгеном Кисельовим». Але після зміни власника і керівництва «Інтер» закрив «Справедливість» і з 22 лютого замість неї почало виходити ток-шоу «Шустер live». Загалом в ефір вийшло чотири випуски «Справедливості».

 

Після закриття проекту Анна Безулик залишилася працювати на каналі. Керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна запевняла, що пані Безулик повернеться в ефір з новим проектом у новому сезоні, але цього так і не сталося.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19388
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ось цікаво,
3801 дн. тому
а ви б від чого відмовилися: від більших грошей чи від перспектив?
зщнвпол
3801 дн. тому
а її хіба з 5 каналу виганяли? сама ніби пішла на більші гроші й перспективи. От і виходить: Безулик кинула 5-ий канал, а Інтер кинув її. Така от "Справедливість".
Татьяна
3801 дн. тому
Когда Анна Безулык появилась на канале Интер, я подумала, что этот канал меняется в лучшую сторону, приглашая таких ведущих. А теперь я знаю, даже уверена, что этот канал не спасет уже ничто и никто. Зритель уходит. Моя семья, мои соеди и знакомые его не смотрят. Аня, а Вам успеха!
журналист
3802 дн. тому
грустная правда в том, что наши сми катастрофически стремительно желтеют, попсеют и теряют человеческое лицо. и порядочным, интеллигентным профи все сложнее вписываться во все эти балаганные реалии. "интер" очень неприятно удивил этой свинской манипуляцией, затянувшейся почти на весь год. Анне искренний респект и пожелание действительно спокойной и приятной передышки и новых творческих успехов с более адекватными тв-площадками.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду