На судове засідання щодо Власенка не пустили частину журналістів

На судове засідання щодо Власенка не пустили частину журналістів

12 Листопада 2013
4425
12 Листопада 2013
13:02

На судове засідання щодо Власенка не пустили частину журналістів

4425
На судове засідання щодо Власенка не пустили частину журналістів
На судове засідання щодо Власенка не пустили частину журналістів

Частину журналістів не пустили на засідання Печерського районного суду міста Києва, який розглядає подання прокуратури про обрання запобіжного заходу Сергію Власенку, захиснику колишнього прем'єр-міністра України Юлії  Тимошенко , який підозрюється у заподіянні тілесних ушкоджень своїй колишній дружині Наталії Окунській. Про це повідомляє УНІАН.

 

За інформацією інформагентства, до зали засідань суду, де слухається справа, не допущено навіть представників ЗМІ, які не мають при собі фото- та відеотехніки. Також до зали судових засідань не вдалось потрапити кореспондентам «Інтерфакс-Україна».

 

Втім видання LB.ua веде пряму трансляцію із зали суду. Як у точнили «Детектор медіа» у редакції сайту, кореспондент LB.ua перебуває на засіданні у залі суду, також там присутні й інші журналісти.

 

У судовому засіданні була оголошена перерва на прохання пана Власенка та його захисту з метою ознайомлення з матеріалами подання.

 

Судовий процес веде суддя Світлана Волкова.

 

Як відомо, 11 листопада захисника екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Сергія Власенка викликали на допит до Генпрокуратури і надали повідомлення про підозру у неодноразовому застосуванні фізичних насильницьких дій до колишньої дружини Наталії Окунської.

 

Прес-секретар генпрокурора Маргарита Валькова заявила, що слідчий Головного слідчого управління Генпрокуратури проситиме суд обрати для Власенка запобіжний захід у вигляді грошової застави у справі про завдання ним тілесних ушкоджень колишній дружині.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4425
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юрій Свірко
3817 дн. тому
Документ 1144-16, чинний, поточна редакція П О С Т А Н О В А ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ Про звільнення судді ( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2007, N 34, ст.467 ) Відповідно до пункту 5 частини п'ятої статті 126 Конституції України ( 254к/96-ВР ) Верховна Рада України п о с т а н о в л я є: Звільнити Волкову Світлану Яківну з посади судді місцевого Печерського районного суду міста Києва у зв'язку з порушенням нею присяги судді. Голова Верховної Ради України О.МОРОЗ м. Київ, 7 червня 2007 року N 1144-V
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду