29-30 серпня – Школа медичної журналістики з питань безпеки донорства крові

29-30 серпня – Школа медичної журналістики з питань безпеки донорства крові

12 Серпня 2013
4924

29-30 серпня – Школа медичної журналістики з питань безпеки донорства крові

4924
29-30 серпня – Школа медичної журналістики з питань безпеки донорства крові
29-30 серпня – Школа медичної журналістики з питань безпеки донорства крові

Національна спілка журналістів України (НСЖУ), Громадська Спілка «Міжнародний Клуб Лікарів і Фармацевтів» та Консорціум «Менеджмент Консалтинг Груп»  оголошують  про набір учасників для чергового модулю Школи медичної журналістики, присвяченої темі безпеки донорства крові.

 

Школа медичної журналістики проходить за підтримки Міністерства охорони здоров`я України.

 

На семінарі фахівці-медики нададуть інформацію про донорство  в Україні та сучасні технології якісного забору крові. Також відбудуться майстер-класи відомих журналістів щодо особливостей роботи з медичною і соціальною тематикою та лекції авторитетних медіатренерів. Удосконалити знання учасники зможуть під час практичних тренінгових занять.

 

У програмі заходу - прес-тур до Київського обласного центру крові та можливість стати донором.

 

До участі у Школі медичної журналістики запрошуються журналісти регіональних та національних медіа, які цікавляться медичною тематикою. Семінар проводиться безкоштовно, учасникам відшкодовують кошти за проїзд та забезпечують проживання і харчування. Кожен учасник Школи медичної журналістики отримує додаткові матеріали від фахівців та посібник про особливості висвітлення медичної тематики у ЗМІ.   Конкурсний відбір триває до 17 серпня.

 

Бажаючі взяти участь у Школі медичної журналістики мають подати на адресу організаторів - spilka@nsju.org  - лист, у якому зазначити ПІБ, назву ЗМІ, досвід підготовки матеріалів з медичної тематики, електронну адресу та контактний номер телефону.

 

Інформація щодо організаційних питань за телефонами:  (044) 234-52-09 (Наталя).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4924
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду