detector.media
12.08.2013 17:26
29-30 серпня – Школа медичної журналістики з питань безпеки донорства крові
29-30 серпня – Школа медичної журналістики з питань безпеки донорства крові

Національна спілка журналістів України (НСЖУ), Громадська Спілка «Міжнародний Клуб Лікарів і Фармацевтів» та Консорціум «Менеджмент Консалтинг Груп»  оголошують  про набір учасників для чергового модулю Школи медичної журналістики, присвяченої темі безпеки донорства крові.

 

Школа медичної журналістики проходить за підтримки Міністерства охорони здоров`я України.

 

На семінарі фахівці-медики нададуть інформацію про донорство  в Україні та сучасні технології якісного забору крові. Також відбудуться майстер-класи відомих журналістів щодо особливостей роботи з медичною і соціальною тематикою та лекції авторитетних медіатренерів. Удосконалити знання учасники зможуть під час практичних тренінгових занять.

 

У програмі заходу - прес-тур до Київського обласного центру крові та можливість стати донором.

 

До участі у Школі медичної журналістики запрошуються журналісти регіональних та національних медіа, які цікавляться медичною тематикою. Семінар проводиться безкоштовно, учасникам відшкодовують кошти за проїзд та забезпечують проживання і харчування. Кожен учасник Школи медичної журналістики отримує додаткові матеріали від фахівців та посібник про особливості висвітлення медичної тематики у ЗМІ.   Конкурсний відбір триває до 17 серпня.

 

Бажаючі взяти участь у Школі медичної журналістики мають подати на адресу організаторів - spilka@nsju.org  - лист, у якому зазначити ПІБ, назву ЗМІ, досвід підготовки матеріалів з медичної тематики, електронну адресу та контактний номер телефону.

 

Інформація щодо організаційних питань за телефонами:  (044) 234-52-09 (Наталя).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY