Нацрада анулювала ліцензії семи регіональних телерадіокомпаній

10 Квітня 2013
6055

Нацрада анулювала ліцензії семи регіональних телерадіокомпаній

6055
Нацрада анулювала ліцензії семи регіональних  телерадіокомпаній

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення анулювала ліцензії семи регіональних телерадіоомпаній. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 10 квітня.

 

Своїми рішеннями Нацрада задовольнила заявки самих компаній. Переважно мовники та провайдери просили анулювати ліцензію через  відсутність фінансування, проблеми з проводовим радіо, припинення діяльності та ліквідацію підприємства.

 

Зокрема, ліцензію анульовано: в ТОВ ТРК «Кабельні телевізійні мережі» (місто Олександрія Кіровоградської обл.), Волочиської редакції районного радіомовлення ( місто Волочиськ Хмельницької обл.), Комунального підприємства «Якимівське телебачення та радіо» (селище міського типу Якимівка Запорізької обл.), «Редакції Баришівського районного радіомовлення» (селище міського типу  Баришівка Київської обл.), ТОВ «ТВ-Альянс» (місто Мелітополь Запорізької обл.), ТОВ «ТРК «Альтернатива ТВ» (селище міського типу Свеса Ямпільського району Сумської обл.) та  ТОВ ТРК «Візана» (місто Іршава Закарпатської обл.).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6055
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду