Вадим Міський став програмним директором ГО «Детектор медіа»

Вадим Міський став програмним директором ГО «Детектор медіа»

15 Лютого 2018
6722

Вадим Міський став програмним директором ГО «Детектор медіа»

6722
Новим програмним директором ГО «Детектор медіа» став Вадим Міський, відомий фахівець у сфері адвокації та медіа.
Вадим Міський став програмним директором ГО «Детектор медіа»
Вадим Міський став програмним директором ГО «Детектор медіа»

З 2014 року Вадим Міський обіймав керівні посади у найбільшій українській коаліції громадських організацій — Реанімаційному Пакеті Реформ (РПР), останні півтора роки очолював відділ адвокації РПР, де координував співпрацю з органами влади для пришвидшення реформ. Під його керівництвом відбувалася розробка Дорожньої карти реформ РПР у 20 сферах державної політики, а також підготовка щорічних оглядів «Реформи під мікроскопом». У 2013-2014 роках Вадим Міський координував регіональну мережу Громадського руху ЧЕСНО, а до того — регіональне представництво руху в Чернівецькій області. Магістр прикладної математики та державного управління.

З 2015 року на громадських засадах є членом Наглядової ради ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України», обраний громадськими об'єднаннями у сфері захисту інтересів дітей та молоді, з 2017 року обіймає посаду секретаря Наглядової ради. Автор публікацій про завдання та перебіг реформи державних телерадіокомпаній у суспільне мовлення.

«Перед ГО “Детектор медіа” стоять серйозні задачі на найближчі роки: ще ефективніше впливати на медіареформи в Україні, ще швидше реагувати на зміни в медійному, політичному та громадському секторі, ще точніше відповідати своєму позиціонуванню як watchdog українських ЗМІ. З огляду на це, сподіваюся, що притік “свіжої крові” надасть нашій організації потужного імпульсу і, зокрема, посилить наші адвокаційні зусилля»,— прокоментувала призначення голова ГО «Детектор медіа», шеф-редактор порталу «Детектор медіа» Наталія Лигачова. Вона також підкреслила, що успішний досвід праці в РПР – дуже авторитетній коаліції громадських організацій – став вирішальним чинником перемоги саме Вадима у конкурсі на цю посаду.

«У час динамічних реформ медіаспільнота має подбати про впорядкування державної політики у сфері медіа. На жаль, на рівні уряду ані суб'єкта, ані комплексного формування політики у цій сфері немає, — підкреслив Вадим Міський. — Українські журналісти і ЗМІ стикаються сьогодні з численними викликами, які спонукають медіаспільноту до об'єднання, пошуку нових шляхів співпраці й нетривіальних рішень нових проблем. Детектор медіа має багатий досвід лідерства у сфері медіа, тому ми з новими силами і підходами продовжимо розвивати демократичне, вільне та професійне медіасередовище і критичне мислення у медіаспоживачів».

Раніше посаду програмного директора ГО «Детектор медіа» обіймав Роман Шутов, який  з лютого 2018 року вирішив розвивати свою  кар’єру за межами організації.

Зазначимо, 12 лютого на Загальних зборах членів Громадської організації «Детектор медіа» було оновлено склад всіх керівних органів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6722
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду