Помер відомий дніпровський журналіст

Помер відомий дніпровський журналіст

6 Листопада 2017
963
6 Листопада 2017
19:01

Помер відомий дніпровський журналіст

963
Пішов з життя відомий дніпровський журналіст, колишній радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації з питань інформаційної діяльності Борис Брагінський.
Помер відомий дніпровський журналіст
Помер відомий дніпровський журналіст

Борис Брагінський пропрацював у журналістиці понад 30 років, був членом правління Дніпровської обласної організації Національної спілки журналістів України (НСЖУ). З 2004 по 2010 рік працював автором і журналістом програми «Губернские хроники» на 9-му каналі, а потім - на дніпропетровському державному разом із нинішнім мером Дніпра Борисом Філатовим.

«Він помер несподівано для всіх, усього в 58. Автор резонансних публікацій про "найгарячіші" теми з життя Дніпра. Інженер за освітою, Борис виявився на диво талановитим журналістом, що володіє легким та іронічним пером. Його публікації в лихі 90-і завжди були на перших шпальтах газети Дніпровської міськради "Наше місто".

Пізніше Борис Брагінський очолював місцеві випуски "Комсомольской правды" і "Газеты по-днепровски", виявивши себе на редакторській та адміністративній ниві. Потім багато років працював у команді нинішнього мера Дніпра Бориса Філатова, заявивши про себе як про блискучого тележурналіста, одного з авторів передачі "Губернські хроніки"», - пише про Бориса Брагінського газета «День».

«День» нагадує, що багато в чому заслугою журналіста була поява на світ нашумілої книги «Феномен Лазаренка: злодій чи геній?», матеріал для якої він збирав у багатьох країнах світу.

«За час своєї журналістської кар'єри Борис Брагінський став наставником цілої плеяди молодих журналістів, які сьогодні працюють не тільки в рідному місті, а й далеко за межами Дніпра», - зазначає «День».

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, близьким і колегам покійного.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
963
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду